Autogramiáda fotoknihy skupiny slza ve zlatém jablku

Autogramiáda fotoknihy skupiny slza ve zlatém jablku

Adresa:

Zlín, Náměstí Míru 174

Termín: 16.11.2016
Vstupné:

zdarma

16listopad středa 17:00

Žánr: koncertypopzdarma


Se zpěvákem Petrem Lexou a kytaristou Lukášem Bundilem, členy populární skupiny Slza, se mohou setkat jejich fanoušci ve středu 16. listopadu v obchodním centru Zlaté jablko ve Zlíně. Od 17 hodin zde budou rozdávat autogramy do své nové fotoknihy Slza obrazem.

Autogramiáda bude zahájena akustickým minikoncertem. A kromě knihy budou k dostání i nové plakáty a předměty od skupiny Slza.

Fotokniha Slza obrazem umožní příznivcům skupiny Slza nahlédnout do doposud skrývaného soukromí i do zákulisí koncertů. Materiál na knihu sbíral již od začátku roku 2016 fotograf Jindřich Kodíček. Doprovázel kapelu na koncertech, setkáních s fanoušky, ve studiu, ale i ve volných chvílích. Podařilo se mu tak zachytit okamžiky, v jakých Petra s Lukášem zatím znali jen jejich nejbližší.

Kniha je výjimečná tím, že kromě fotografií obsahuje i zatím nepublikované biografické texty a velký exkluzivní rozhovor. Dalším překvapením je dvacet zlatých kupónů, které do náhodně vybraných knih vložili osobně protagonisté skupiny. Šťastlivci, kteří kupóny najdou, budou moci prožít speciální den se Slzou.

Autogramiáda vypukne 16. listopadu v 17 hodin v přízemí prodejní galerie Obchodního a zábavního centra Zlaté jablko a je přístupná zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Autogramiáda fotoknihy...

Villa MemoriesZlín (5.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)