Midi Lidi + Ventolin

Midi Lidi + Ventolin

Adresa:

Zlín, Jana Antonína Bati 5637

Termín: 16.11.2016
Vstupné:

200 Kč

16listopad středa 20:00

Žánr: koncertyElektronika

Umělci: Midi LidiVentolin


Midi Lidi + Ventolin - BLOK 12 - 16.11.2016 v 20:00

Elektropopová kapela Midi Lidi vznikla v roce 2006 na troskách seskupení Krásný Stěhovák Gerard & Sexuální nábytek ve složení Petr Marek (zpěv, elektronika, klávesy), Markéta Lisá (zpěv, elektronika, klávesy, saxofon), Prokop Holoubek (zpěv, bicí, klávesy, klarinet, kytara) a vizuální umělci Filip Cenek, Magdalena Hrubá, Jiří Havlíček a Jan Šrámek (aka VJ Kolouch), vytvářející koncertní videoprojekce, obaly alb a plakáty.

V roce 2007 Midi Lidi vydali album "Čekání na robota" u brněnského labelu X production. Album bylo nominováno na cenu Anděl 2007. Díky úspěchu alba u české a slovenské kritiky i u posluchačů začala kapela často koncertovat. V roce 2009 začali Midi Lidi pracovat na novém albu a zároveň hudbě k filmu "Protektor" (r. Marek Najbrt).

Midi lidi je česká electro undergroundová hudební skupina, jež je pozoruhodná zvláště svými pro tento žánr nezvyklými českými texty svých skladeb. Skupinu tvoří Petr Marek, Prokop Holoubek, Markéta Lisá a další.
Ventolin je elektronický projekt Davida Doubka, zakládajícího člena skupiny Kazety. Vznikl v roce 2007 jako boční odpočinkový projekt, velmi záhy se však dostal do povědomí na místní klubové scéně a během následujících let...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Midi Lidi + Ventolin

Villa MemoriesZlín (5.7 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.5 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.5 km)