Podzimní Night shopping ve Zlatém jablku v hollywoodském stylu

Podzimní Night shopping ve Zlatém jablku v hollywoodském stylu

Adresa:

Zlín, nám. Míru 174

Termín: 21.10.2016
Vstupné:

zdarma

21říjen pátek 19:00

Žánr: ostatní akcepřehlídkasoutěžtaneční


Večer plný exkluzivních slev, nakupování i pěveckých a tanečních vystoupení nabízí v rámci svého podzimního Night shoppingu v pátek 21. října obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. V programu hollywoodského střihu se představí Super Star Monika Bagárová, Česká Miss World 2016 Natálie Kotková či herec a moderátor Jakub Prachař. Soutěžit se bude o jízdu v luxusní limuzíně, připravený je fotokoutek i stylové občerstvení.

Za výhodnými cenami mohou zamířit milovníci nakupování do obchodního a zábavního centra Zlaté jablko v pátek 21. října od 19 do 23 hodin. Koná se zde oblíbený podzimní Night shopping, tentokrát v hollywoodském stylu a dekoracích. Slevy budou hrát hlavní roli ve více než čtyřiceti prodejnách a nabízí tak výbornou příležitost na obměnu či doplnění šatníku o aktuální módní trendy.

Na pódiu se budou střídat slavná jména. Celým večerem provede populární herec, moderátor a bavič Jakub Prachař. Uvede zde speciální taneční vystoupení Michael Jackson Show i zpěvačku ze Super Star, krásnou Moniku Bagárovou, která se zajímá o módu a vyzkoušela si i práci módní návrhářky. Inspirací k nákupům pak bude přehlídka nejnovějších módních kolekcí mimo jiné i s Českou Miss World 2016 Natálií Kotkovou.

K zachycení hvězdné atmosféry bude sloužit fotokoutek Nikon. Zájemci se mohou vyfotit a odnést si s sebou vytištěnou fotografii domů, nebo foto sdílet a zapojit se tak do soutěže o ceny Fotolab.cz.

Nebude chybět ani welcome drink a občerstvení v hollywoodském stylu. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Podzimní Night shopping...

Villa MemoriesZlín (5.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)