Garden Food Festival ve Zlatém jablku

Garden Food Festival ve Zlatém jablku

Adresa:

Zlín, OZC Zlaté jablko

Termín: 2.9.2016 4.9.2016
Vstupné:

zdarma

2zář - 4zář celý den

Žánr: ostatní akcegasstropřednášky


První zářijový víkend vypukne ve Zlíně vůbec první festival dobrého jídla a pití Garden Food Festival. Ochutnávka programu festivalu je připravena i v obchodním centru Zlaté jablko, kde budou slavné hvězdy kuchařského nebe od pátku 2. až do neděle 4. září předvádět své umění a rozdávat autogramy.

Všichni příznivci dobrého jídla a pití ať si poznačí do kalendáře datum 2.- 4. září. V tyto dny se mohou v přízemí prodejní galerie Zlatého jablka setkat s hvězdami české gastronomie. Ve Zlíně totiž proběhne první Garden Food Festival a část jeho programu bude k vidění i ve Zlatém jablku. 

Přivítáme Zdeňka Pohlreicha, v současnosti asi nejznámějšího českého šéfkuchaře, dále herečku a autorku kuchařek Markétu Hrubešovou, a experta na whiskey Zdeňka Kortiše,“ upřesnil ředitel obchodního a zábavního centra Jiří Kratochvíl. 

Na úvod je nachystaná právě Procházka světem whiskey. Na tu zájemce o tento nápoj doprovodí v pátek 2. září od 18 do 18,30 hodin Zdeněk Kortiš, milovník whiskey a provozovatel specializovaného baru v Olomouci. Jeho show bude doplněna ochutnávkou vybraných druhů whiskey. 

V sobotu 3. září mezi 14. a 15. hodinou bude rozdávat podpisy oblíbená herečka a autorka několika kuchařských knih Markéta Hrubešová. Navíc se návštěvníci Zlatého jablka mohou přímo na místě inspirovat, jak připravit Caprese z pečených rajčat podle Markéty.

Na závěr přivítá Zlaté jablko nejočekávanější osobnost Garden Food Festivalu – „televizního“ šéfkuchaře, restauratéra a autora řady kuchařek Zdeňka Pohlreicha. Jeho autogramiáda proběhne v neděli 4. září od 14 do 14,45 hodin.

Samotný Garden Food Festival Zlín proběhne ve Zlíně o víkendu 3. - 4. září 2016 v zámeckém parku (park Svobody) a zlínském zámku. Představí kvalitní restaurace a kuchaře z regionu, místní výrobce, farmáře, regionální potraviny a značky, současně přináší nové trendy v gastronomii, ukazuje zajímavé koncepty a přiváží špičkové kuchaře.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Garden Food Festival ve...

Villa MemoriesZlín (5.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.5 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.5 km)