Česká fotbalová reprezentace na fotovýstavě ve zlatém jablku

Česká fotbalová reprezentace na fotovýstavě ve zlatém jablku

Adresa:

Zlín, Náměstí Míru 174

Termín: 13.6.2016 22.6.2016
Vstupné:

zdarma

13čer - 22čer celý den

Žánr: výstavyfotografiefotky


Fotbal a móda dnes patří nerozlučně k sobě, vždyť fotbalisté jsou nejen sportovními vzory, ale často i módními ikonami. Jak to sluší našim reprezentantům v jejich letošním oficiálním společenském oblečení se můžete přesvědčit v Obchodním a zábavním centru Zlaté jablko.

Od 13. do 22. června jsou zde vystaveny fotografie členů českého národního týmu v oblecích značky Steilmann, ve kterých odjeli na právě probíhající Euro 2016. Fotbalové mistrovství je v plném proudu a mezi týmy bojujícími o vítězství je i česká reprezentace.

O to větší zájem je mezi tuzemskými fanoušky. Ale zatímco v televizi a na stadionech spatří hráče ve sportovním, ve Zlatém jablku se na ně mohou podívat jinýma očima. Jako elegantní a sympatické mladé muže oblečené podle poslední módy je představuje výstava fotografií, které poskytla oděvní společnost Steilmann.

„Na velkoformátových fotografiích si mohou návštěvníci prohlédnout například brankáře Petra Čecha, útočníka Davida Lafatu, záložníka Vladimíra Daridu a další,“ upřesnil ředitel obchodního centra Jiří Kratochvíl. „Na letošním šampionátu jsou čeští fotbalisté označováni za nejlépe oblékané, díky vystaveným fotografiím si tak každý může udělat představu o aktuálních módních trendech,“ doplnil.

Výstava fotografií je umístěna v přízemí prodejní galerie Zlatého jablka a je přístupná v otevíracích hodinách centra od 13. do 22. června.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Česká fotbalová...

Villa MemoriesZlín (5.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)