Výročí založení Sokola Horní Lhota

Adresa:

Horní Lhota

Termín: 25.6.2016
Vstupné:

40 - 80 Kč

25červen sobota 13:00

Žánr: sportfotbaldětské


Rádi bychom Vás pozvali na oslavy našeho kulatého výročí založení Sportovního klubu. Program: - 13:00 Zápas mládež - Luhačovice - 14:30 Zápas starých pánu HL - Menšíkova 11 - 16:30 Zápas "A" mužstva HL - Stará garda Zlín - 20:00 Večerní zábava se skupinou Vyhoď blinkr Menšíkova11“ byla založena na podzim roku 2009, v den nedožitých 80. narozenin fenomenálního herce a baviče Vladimíra Menšíka, který trpěl těžkým astmatem, nemocí, se kterou se potýká i dnes velké množství lidí, zejména dětí.

Posláním „ M11 „ je bavit lidi, rozdávat radost a v neposlední řadě získávat svou činností finanční prostředky na léčbu dětí nemocných astmatem. Do dnešního dne bylo posláno na konto Dětské nemocnice v Brně 500.000,-Kč. více info: http://www.mensikova11.cz/ Stará garda Zlín seskupuje bývalé hráče zlínského klubu, kteří se stále aktivně věnují fotbalu.

více info: http://www.fcfastavzlin.cz/stara-garda.asp Vyhod blinkr je mladá kapela, která ráda baví lidi na koncertních podiích valašska....vznikla v roce 2007, hrajeme především rock...zatím hlavně cover verze známějších intrepretů, ale ze všech sil se snažíme udělat i něco svého...za dobu naší existence už jsme si zahráli s kapelami jako jsou: Desmod, DOGA, Premier, Reflexy, Argema, Citron, Reach, Peter Cmorík.... :-)

více info: http://vyhodblinkr.cz/index.php Vstupné: od 13 hod. 40 Kč - slosovatelné (fotbalová utkání + večerní zábava) od 20 hod. 80 Kč (večerní zábava) Občerstvení: - točené pivo a limo, cigára z udírny - Speciality z Motorestu Zádveřice Po posledním fotbalovém utkání proběhne losování vstupného o hodnotné ceny.

Věříme, že nás navštívíte v hojném počtu a tuhle naši oslavu si užijete společně s námi. Těšíme se na Vás. Výbor Sportovního klubu Horní Lhota

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výročí založení...

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (5.2 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (5.3 km)

Vila VyšehradLuhačovice (5.4 km)