Koncert Thu-Hien "Andělské frekvence"

Koncert Thu-Hien "Andělské frekvence"

Adresa:

Zlín, nám. T.G.Masaryka 1281

Termín: 7.6.2016
Vstupné:

450 Kč

7červen úterý 18:00

Žánr: koncertyduchovní


Zveme Vás na spirituální večer s Thu-Hien, duchovní učitelkou a léčitelkou, která se intenzivně věnuje léčitelské práci, dobročinným aktivitám a přednáškám po celém světě. Její učení a léčení může být prováděno na nejhlubší úrovni lidské duše a má potenciál měnit lidské životy. V roce 2012 se přesunula do starobylého města Inků Cusca v Peru, aby byla v blízkosti Amazonské džungle a posvátného horského pásu And, které se stávají jedněmi z nejvýznamnějších center spirituální energie na Zemi.

Thu-Hien se narodila za války vietnamské matce a americkému otci. Byla vychována v USA. Je jedna z těch, kteří pomáhají přinášet na Zemi energie a vzkazy potřebné pro vstup naší planety do nové éry evoluce vyznačující se masovým posunem v globálním vědomí. Thu-Hien používá čistící energie pomáhající uvolnit karmickou hustotu a energeticky přenáší nové duchovní informace a vyšší vibrace, aby se lidé mohli dostat skrze právě probíhající evoluční posun s větší lehkostí.

Písně darované anděly přicházející skrze Thu-Hien v jejich posvátném jazyce povznáší duši, čistí, otevírají a rozšiřují srdce a naplňují celé tělo láskou a světlem. Pouze když je srdce čisté a lehké, je možné se posunout hladce vpřed do nové budoucnosti. Pouze když je srdce otevřené, je možné se spojit se svým vyšším JÁ. Poslech těchto zvuků má hluboké léčivé účinky, působí jako spirituální ochrana a urychluje duchovní vývoj. Tyto tóny čistí a vylaďují energie těla a otevírají portály do duchovního světa. Duchovně pokročilí lidé při nich často prožívají transcendentní zkušenosti.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert Thu-Hien...

Villa MemoriesZlín (6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.9 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.9 km)