Richard Müller koncertuje ve Zlíně

Richard Müller koncertuje ve Zlíně

Adresa:

Zlín, náměstí T.G.Masaryka

Termín: 3.6.2016
Vstupné:

199 Kč

3červen pátek 20:00

Žánr: koncertypoprock

Umělci: Richard Müller


Richard Müller představí své největší hity v pátek 3. června na Open Air Place na náměstí T. G. Masaryka ve Zlíně. Od 20 hodin zazní oblíbené písně, jakými jsou Po schodoch, Štěstí je krásná věc, Nebude to ľahké, Srdce jako kníže Rohan a mnohé další.

Populární zpěvák na svých albech často spolupracuje s dalšími slavnými kolegy z hudební branže, například s Vašo Patejdlem nebo duem Hapka – Horáček atd. Ve svých písních používá jak slovenštinu, tak i češtinu, u některých svých alb figuruje jako zpěvák, textař i hudební skladatel současně.

Koncert je součástí doprovodného programu 56. ročníku Zlín Film Festivalu, který se uskuteční od 27. května do 3. června. Zlín Film Festival je jednou z nejstarších a největších filmových přehlídek svého druhu na světě. Každoročně jej navštěvuje více než 120 tisíc diváků, kteří zde mohou shlédnout bezmála 350 snímků pro děti a mládež, evropské první filmy, animovanou tvorbu a studentské filmy a mnoho dalších v soutěžní i mimosoutěžní sekci.  

V ceně koncertu je zahrnutý i vstup na večerní projekci letního kina.

Předprodej na ticketportal.cz

Cena: 199,- Kč

Richard Müller je slovenský zpěvák a hudebník. Zpívá slovensky i česky. Často své písně textuje, někdy k nim skládá i hudbu. Je synem herce Vlada Müllera a herečky Elišky Müllerové. V ČR a SR se prodalo více než 1 milion jeho...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Richard Müller...

Villa MemoriesZlín (6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.9 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14 km)