Přejít na stránky Ticketpro.cz

Holešovská regata

Adresa:

Holešov, nám. F. X. Richtera 190

Termín: 19.6.2015 20.6.2015
Vstupné:

Vstupné se bude postupně zvyšovat

19čer - 20čer celý den

Žánr: popfestivalsoutěž


Příští rok bude Holešovská Regata slavit půlkulatiny, uskuteční se totiž už popáté a stejně jako letos i příští rok bude festival probíhat ve dvou dnech – v pátek 19. a v sobotu 20. června 2015.

Účinkující pátého ročníku Holešovské Regaty

Aktualizováno: 24.11.2014

Kdo vystoupí na Holešovské Regatě 2015? V tom již máme jasno a právě dnes jsme odtajnili kapely a zpěváky, kteří vystoupí na příštím ročníku oblíbeného rodinného festivalu.

Tomáš Klus se speciálním koncertem v pátek, a v sobotu pak Chinaski, Mig 21, David Koller s kapelou, Ivan Mládek a Banjo Band, Mňága a žďorp a Gipsy.cz budou hvězdami příštího ročníku oblíbeného rodinného festivalu, který se opět uskuteční v krásném prostředí zámeckého parku a zámku v Holešově.

Příští rok bude Holešovská Regata slavit půlkulatiny, uskuteční se totiž už popáté a stejně jako letos i příští rok bude festival probíhat ve dvou dnech – v pátek 19. a v sobotu 20. června 2015.

„Letos byl festival poprvé dvoudenní, a musím říct, že se nám to osvědčilo. Návštěvníci byli spokojeni,v pátek si zašli na večerní koncert, a v sobotu pak už případně i s dětmi tady strávili celý den. Takže jsme u tohoto modelu zůstali. V pátek 19. června bude festival patřit speciálnímu koncertu Tomáše Kluse s kapelou. Sobota 20. června pak bude hlavním festivalovým dnem se všemi ostatními zpěváky, kapelami, přehlídkou plavidel a doprovodným programem,“ řekl ředitel festivalu a pořádající Agentury Velryba Michal Žáček. Kromě hlavních hvězd vystoupí i další kapely a zpěváci, chybět nebude ani bohatý doprovodný program včetně hlavní Soutěže netradičních plavidel a recesní Mistrovství Holešova (a světa) v přejezdu vodní lávky. „Ty podstatné účinkující jsme dnes zveřejnili, ale i tak mohu bez nadsázky říct, že to není úplně všechno. Máme ještě rozpracováno několik překvapení v rámci doprovodných programů festivalu a intenzivně o nich jednáme,“ uvádí Michal Žáček. Podrobnosti o celé náplni programu plánujeme zveřejnit v únoru na tradiční tiskové konferenci.

Generálním partnerem festivalu je na základě dlouhodobé smlouvy společnost Enapo, hlavními partnery jsou pak společnosti Gienger, Continental Barum, Elko EP a Nestlé.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Holešov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Holešovská regata

Villa MemoriesZlín (9.1 km)

Vila VyšehradLuhačovice (27.9 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (28 km)