Přejít na stránky Ticketpro.cz

Duo Jamaha a Tom Mandl

Adresa:

Zlín, náměstí Práce 2511

Termín: 30.11.-0001
Vstupné:

230 Kč. Od 1/1/2015 bude cena 275 Kč

1leden čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


Duo Jamaha - Původně je vůbec nenapadlo, že by mohli hrát společně. Nakonec se ale otec Alfonz Kotvan a syn Marián Kotvan spojili a vzniklo duo Jamaha. To nyní patří k nejoblíbenějším interpretům TV Šlágr a nechybí na žádné velké akci. Tom Mandl - Narodil se nedaleko česko-německých hranic a nyní sbírá úspěchy na obou stranách. Tom Mandl, který přišel na svět v Pasově v roce 1978, přitom původně směřoval k úplně jinému povolání.

Duo Jamaha

 Původně je vůbec nenapadlo, že by mohli hrát společně. Nakonec se ale otec Alfonz Kotvan a syn Marián Kotvan spojili a vzniklo duo Jamaha. To nyní patří k nejoblíbenějším interpretům TV Šlágr a nechybí na žádné velké akci.

Duo má každý měsíc řadu koncertů, účastní se velkých akcí TV Šlágr a navíc má v televizi svůj vlastní speciál.

Kromě převzatých písní má duo Jamaha v repertoáru vlastní skladby. Nyní například chystá album, pro něž složil hudbu i texty Marián Kotvan.

Především je ale muzika stále baví a chtějí se jí věnovat dál. „Budeme spolu hrát, dokud nás lidé budou chtít a budou mít rádi. A je jedno, jestli to budou Češi nebo Slováci,"  

Tom Mandl

Narodil se nedaleko česko-německých hranic a nyní sbírá úspěchy na obou stranách. Tom Mandl, který přišel na svět v Pasově v roce 1978, přitom původně směřoval k úplně jinému povolání.

Do české televize Šlágr se Tom Mandl dostal díky nápadu ředitele Karla Peterky a ředitele strategie a expanze Filipa Albrechta. „Chtěli jsme sem přitáhnout nějakou německou šlágrhvězdu, tak jsem se spojil s tamním manažerem a ten mi řekl, že má nového interpreta, který je na velkém vzestupu. 

Tom Mandl zpívá německy, ale natočil už i jednu píseň v češtině.  S Duem Jamaha natočil německou píseň. Stal jsem se pro ně jakýmsi partnerem v Německu a čeká je řada společných vystoupení jak v Německu, tak i u nás a na Slovensku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Duo Jamaha a Tom Mandl

Villa MemoriesZlín (5.9 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.2 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.2 km)