Přejít na stránky Ticketpro.cz

Behemoth (POL), host: Bölzer (SUI)

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 24.4.2015

24duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockmetal


Polská black / death metalová instituce BEHEMOTH oznámila druhou část evropského turné na obeznámení s aktuální, desátou deskou „The Satanist“. Jediná oslava jejich umění u nás se chystá na pátek 24. dubna 2015 v Masters of Rock Café ve Zlíně!

Fandové extrémního metalu, těšte se! Na jaře na zlínský koncert BEHEMOTH.

Polská black / death metalová instituce BEHEMOTH oznámila druhou část evropského turné na obeznámení s aktuální, desátou deskou „The Satanist“. Nergal, Orion, Seth a Inferno příští rok zahrají patnáct nezapomenutelných koncertů v deseti zemích kontinentu a ani tentokrát nezapomenou na české věrné. Jediná oslava jejich umění u nás se chystá na pátek 24. dubna 2015 v Masters of Rock Café ve Zlíně!

Zpěvák a kytarista Nergal k tomu říká: „Už se nemůžeme dočkat naší parusie - druhého příchodu ke břehům Evropy na jaře roku 2015! Pro tuto návštěvu jsme spojili síly s nadšenou extrémně metalovou kapelou BÖLZER. Naše dvoutýdenní výprava zahrne země a místa, kam jsme se nedostali v průběhu první části naší tour. Očekávejte jen to nejlepší! Nikdy jsme na tom nebyli líp a to taky znova dokážeme!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Behemoth (POL), host:...

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)