Přejít na stránky Ticketpro.cz

Mňága a Žďorp - Made in China Tour

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 12.12.2014

12prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpopfolk

Umělci: Mňága a Žďorp


Na předvánoční večírek v tónech alternativního rocku vás zve kapela MŇÁGA A ŽĎORP v rámci své Made in China tour dne 12.12.2014 od 20:00 hodin v sále klubu Masters of Rock Café ve Zlíně na Čepkově!!!

MŇÁGA A ŽĎORP

Na předvánoční čas pro vás v Masters of Rock Café Zlín připravujeme lahůdku v podobě českého alternativního rocku. Po čtyřech letech vydává kapela MŇÁGA A ŽĎORP letos v listopadu nové studiové album a v rámci svého tour  k této desce zavítá i k nám do klubu! Nejen písně z nového alba „Made in China“ zazní dne 12.12.2014Masters of Rock Café ve Zlíně na Čepkově!

Mňága a Žďorp je česká hudební skupina pocházející z Valašského Meziříčí (přesněji odtud pochází zakládající jádro skupiny), která se formovala již od roku 1983. Často se měnilo složení kapely. Zpočátku vystupovala pod názvem Slepé střevo, členové Mňágy současně působili i v jiných kapelách (Velký plytkoš, Happyend). Tyto kapely však zanikají a od roku 1987 se již hovoří jen o skupině Mňága a Žďorp.

Do povědomí se dostala především hitem „Hodinový hotel“, který je první skladbou na debutovém albu skupiny, nazvaném příhodně Made in Valmez (1991). Poslední, jedenácté řadové album vyšlo v roce 2010 a jmenuje se Takže dobrý.

Po čtyřech letech od poslední desky vydává formace letos nové studiové album s názvem „Made in China“. Skupina v čele s Petrem Fialou ji dokonce po úspěšné crowdfundingové kampani skutečně nahrála v Číně.

Sám Fiala k novince říká: „ Snažili jsme se udělat v uvozovkách večírkovou desku, aby člověk nemusel žádné tracky přeskakovat. Natočili jsme písničky, o kterých víme, že je můžeme hrát naživo vedle starších hitovek“.

Mňága a Žďorp je česká hudební skupina zastupující žánr alternativní rock. Kapela, pocházející z Valašského Meziříčí (přesněji odtud pochází zakládající jádro skupiny), se formovala již od roku 1983. Často se měnilo...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mňága a Žďorp - Made...

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)