Přejít na stránky Ticketpro.cz

Gospelové vánoce 2014 - Roderick Gilas & Grace (USA)

Adresa:

Zlín, Sadová 149

Termín: 16.12.2014

16prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


 Celé vystoupení je velmi impulsivní a také intenzivní. Zažijete neopakovatelnou a pohodovou atmosféru, kterou si po předvánočním shonu přinesete až domů pod váš vánoční stromeček. Nenechte si proto tento jedinečný a neopakovatelný zážitek ujít a přijďte na večer plný pohody a nádherných tónů, který se tentokráte uskuteční těsně před Vánocemi.

GOSPELOVÉ  VÁNOCE  2014“

RODERICK GILES & GRACE (USA)

Exkluzivní a jediný zlínský koncert v kostele!!!

V předvánoční čas je každý Čech i Moravan naplněn touhou, ještě před rodinnými Vánocemi, navštívit koncert – nejraději v historickém chrámu – kde budou znít vánoční koledy, duchovní písně a bude vládnout neopakovatelná nálada přicházejících Vánoc. To vše v plné míře přináší tradiční turné gospelových zpěváků černé Ameriky, které Pragokoncert již čtrnáctým rokem pořádá v průběhu prosince.

„Gospelové Vánoce“ v podání předních černošských sólistů a instrumentalistů ohromily svými výkony publikum v Praze, Brně, Ostravě, Opavě, Plzni, Jihlavě, Hradci Králové, Pardubicích, na Velehradě, v Havířově, Karviné, Českých Budějovicích, Olomouci, ve Zlíně a řadě dalších měst.

Letošní tradiční turné vyslanců černé Ameriky, gospelových zpěváků, přivede do České republiky soubor přímo z kolébky jazzu a gospelu – z legendárního WASHINGTONU.

Soubor „RODERICK GILES & GRACE“ vede jeden z nejtalentovanějších gospelových zpěváků světa - slavný RODERICK GILES.

         

Roderick Giles se narodil ve Washingtonu. Zpěvu se věnuje již od svých 5-ti let, kdy v sobě objevil velkou vášeň pro muziku. Již ve svých 13-ti letech působil jako první sólista v souboru „Children Gospel Choir of America“ na turné po Evropě. Po studiích se stal členem světoznámého pěveckého sboru Eastern High School Choir. Jeho mentorem a osobním rádcem byl uznávaný Dr. Joyce Garrett. Roderick je aktivním členem Southern Baptist Church Praise and Worship Center, kde dal dohromady slavný SBC Chorale, jenž dva roky po sobě vyhrál regionální soutěž. Dnes Roderick vlastní hudební agenturu Giles Music Group LLC, komponuje hudbu, řídí sbory, poskytuje vokální „coaching“, vede vokální workshopy a mj. je také zakladatelem multi – talentovaného souboru GRACE.

GRACE je soubor talentovaných zpěváků, který Roderick zformoval jako svůj výraz kvalitní, čisté, vokální hudby. Soubor koncertoval na mnoha významných místech jako The White House, The U.S. Capitol, The Kennedy Center, The Washington Convention Center atd.

Roderick Giles & Grace mají opravdu vášeň pro zpěv, slouží hudbě, která přináší naději, lásku, klid a radost pro všechny.

 

Roderick Giles & Grace  –  sbor vystupuje v tomto složení:

Roderick Giles - Director, Tenor

VaShawn Sampson – Piano

Nischka Higginbotham – Alto

April Archer – Soprano

Crystal Brooks – Soprano

Jeremiah Hicks – Tenor

 

Celé vystoupení je velmi impulsivní a také intenzivní. Zažijete neopakovatelnou a pohodovou atmosféru, kterou si po předvánočním shonu přinesete až domů pod váš vánoční stromeček. Nenechte si proto tento jedinečný a neopakovatelný zážitek ujít a přijďte na večer plný pohody a nádherných tónů, který se tentokráte uskuteční těsně před Vánocemi.

Pragokoncertem pořádané turné „Gospelových Vánoc“ je již čtrnáctým tradičním zájezdem tohoto unikátního hudebního žánru. Koncert ve Zlíně se uskuteční v úterý 16.12.2014 od 19:00 hodin v Kostele sv. Filipa a Jakuba. A pozor, jako jediný a exkluzivní koncert ve zlínském kraji se uskuteční v kostele!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gospelové vánoce 2014...

Villa MemoriesZlín (5.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.2 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.2 km)