Přejít na stránky Ticketpro.cz

Arakain + Dymytry tour podzim 2014

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 16.11.2014

16listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


Metalový podzim bude v plném proudu i v neděli 16.11. 2014 ve Zlíně! Společné turné dvou metalových kapel ARAKAIN a DYMYTRY navazuje na letošní veleúspěšné jarní turné, po kterém se strhla lavina žádostí o pokračování. Kapely nám tedy díky pozitivním ohlasům naservírují jeden z navazujících koncertů ovšem se zcela novými playlisty a pracují i na nových překvapeních!

ARAKAIN DYMYTRY TOUR

Metalový podzim bude v plném proudu i v neděli 16.11. od 20:00 u nás v Masters of Rock Café ve Zlíně! Společné turné dvou metalových kapel ARAKAIN a DYMYTRY navazuje na letošní veleúspěšné jarní turné, po kterém se strhla lavina žádostí o pokračování. Kapely nám tedy díky pozitivním ohlasům naservírují jeden z navazujících koncertů ovšem se zcela novými playlisty a pracují i na nových překvapeních!

Podzimní ARAKAIN DYMYTRY Tour je tak skvělou příležitostí nejenom pro ty, kterým jarní společné turné kapel uniklo. Unikátní spojení dvou špičkových metalových kapel na jednom pódiu se totiž v dalším roce určitě neobjeví. Na své si však přijdou i všichni ti, kteří měli možnost vychutnat si tuto skvělou megashow už na jaře. A rozhodně se nebudou nudit! Jak již bylo uvedeno, kapely pracují na nových překvapeních  a samozřejmostí budou nové playlisty, na jejichž složení se prostřednictvím ankety mohou spolupodílet i samotní fanoušci! Volit mohou dosud nehrané songy z aktuálních CD – Adrenalinum od Arakainu a Homodlak od Dymytry.

„Volba společného turné s Dymytry se ukázala jako správně načasovaná a ověřila stoupající pozornost, kterou si Dymytry vybudovali. Bylo určitě mnoho fanoušků, kteří navštívili i více koncertů v turné a většina komentářů se nesla v duchu, že něco takového u nás ještě neviděli. To náhrává tomu, že na podzim budeme s Dymytry pokračovat ve společném turné, protože jsou lokality, kam jsme se nedostali a kde je toto naše spojení žádáno,“ hodnotil jarní společné turné kytarista Arakainu Jiří Urban.

Arakain je česká metalová  legenda, která byla založena v roce 1982 z původní kapely Apad, jejímž zpěvákem byl Aleš Brichta. Ten se stal také frontmanem  Arakainu a byl jím až do roku 2002. Po jeho odchodu z kapely jej nahradil Petr Kolář a nakonec od roku 2005 pak Jan Toužimský. Složení ostatních členů kapely se měnilo tak, že od roku 1982 zůstal jen kytarista Jiří Urban. Zakládajícími členy kapely byli zpěvák Aleš Brichta, kytarista Jiří Urban a bubeník Miroslav Nedvěd. Současný Arakain to je Honza Toužimský (zpěv), Jiří Urban (kytara), Mirek Mach (kytara), Zdeněk Kub (baskytara) a Lukáš Doxa Doksanský (bicí).

Dymytry je česko-ruská metalová kapela z Prahy, která svůj styl nejčastěji označuje jako Psy-core. Skupina hraje od roku 2004. Její image je založená na predátorských maskách z dílny Národního divadla, na mohutných kytarových riffech, melodických refrénech a sugestivním zpěvu.

Jako předkapela vystoupí formace Absolut Deafers.

Nezapomeňte!! Dne 16.11. 2014 dorazte do klubu Masters of Rock Cafe ve Zlíně, nebude tam chybět žádný z fanoušků tvrdé muziky a zaznít může právě i váš oblíbený song kapely Arakain či Dymytry!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Arakain + Dymytry tour...

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)