Přejít na stránky Ticketpro.cz

Vypsaná fixa - Před náma hrajeme my tour

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 15.11.2014

15listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


Agentura Pragokoncert si pro Vás připravila na chladné podzimní večery horký hudební zážitek v podobě pardubické pop-punkové kapely s názvem VYPSANÁ FIXA! Tato kapela slaví letos 20 let své existence, vyráží na své doposud největší turné s názvem „Před náma hrajeme my tour 2014“ a v rámci 20 zastávek po celé ČR.

Agentura Pragokoncert si pro Vás připravila na chladné podzimní večery horký hudební zážitek v podobě pardubické pop-punkové kapely s názvem VYPSANÁ FIXA! Tato kapela slaví letos 20 let své existence, vyráží na své doposud největší turné s názvem „Před náma hrajeme my tour 2014“ a v rámci 20 zastávek po celé České republice zahraje i u nás! A kdy? V sobotu 15.11.2014 od 20:00 v klubu Masters of Rock Cafe ve Zlíně!

             Oblíbená česká kapela Vypsaná Fixa hrající pop-punk vznikla v roce 1994 v Pardubicích. Je proslulá svými surrealistickými texty, jejichž autorem je frontman skupiny Michal Mareda zvaný „Mardi“. Kapela má svůj jasný vzor a to americkou rockovou kapelu Pixies. Vypsaná Fixa patří mezi nejvytěžovanějsí hosty různých festivalů, drží ročně stovku koncertů po celé republice a vyjíždí i za hranice.

            Dvacet let existence hudební kapely, to už je opravdu úctyhodná doba. A proto si pro Vás Vypsaná Fixa připravila i speciální program. Nejenže slaví 20 let své existence a během svého turné navštíví přesně 20 měst. Jak už sám název turné napovídá, jako předkapela vystoupí také Vypsaná Fixa. A to v podobě, jaké ji pravděpodobně málokdo slyšel, protože jako předkapela zahrají písně z nejstarších, dnes již kultovních demosnímků.

20 výročí na scéně se slaví jen jednou za život, a proto neváhejte a přijďte oslavovat spolu s Vypsanou Fixou. Spolu s novými hity v rámci narozeninových oslav zahrají i oldskůlové pecky, proto kdo chce tyto staré vypalovačky slyšet live, má neopakovatelnou a zřejmě už opravdu poslední šanci! Takže 15.11. ve 20:00 sraz v klubu Masters of Rock Cafe ve Zlíně! Bude to velkéééé….

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vypsaná fixa - Před...

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)