Přejít na stránky Ticketpro.cz

Zakázané ovoce + Imodium – Mercedes-Benz Live Space Tour

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 17.10.2014

17říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


Dne 17.10. 2014 vás do Masters of Rock Café ve Zlíně v rámci svého turné Mercedes-Benz Live Space Tour 2014 přijedou energicky nakopnout česká punk rocková kapela ZAKÁZANÝ OVOCE a nezaměnitelná hudební formace IMODIUM!!

ZAKÁZANÝ OVOCE + IMODIUM 

Dne 17.10. 2014 vás do Masters of Rock Café ve Zlíně v rámci svého turné Mercedes-Benz Live Space Tour 2014 přijedou energicky nakopnout česká punk rocková kapela ZAKÁZANÝ OVOCE  a nezaměnitelná hudební formace IMODIUM!!

          zakázaÝovoce  to jsou energické bicí, řízné, melodické kytary a valící se basa. Vše zmíněné a k tomu navíc originální barvy zpěvu charakterizuje tuto kapelu. Její vznik se datuje k červnu roku 2005 kdy původní kapelu Jablko sváru (Pišto, Mejdlo, Yaris) v nové formaci doplnil mladičký 16ti letý bubeník Hefr. První koncert pod názvem zakázanÝ ovoce se odehrává v ústeckém klubu Axel s argentinskými Argies. Čtyřčlennou kapelu v současnosti představují Pišto, Yaris, Franc a nově od letošního roku kytarista Láska/Laff.

Od svého vzniku sestava natočila 4 studiové alba, 9 oficiálních videoklipů a odehrála téměř 500 koncertů. Kapela již rok po svém vzniku (a pak i léta další) dehrává společná tour a koncerty s jinými skupinami a od roku 2009 pravidelně vystupuje na řadě nejen českých festivalů. Poslední CD s názvem Život se Tě neptá z února 2012 bylo natočeno pod dohledem jednoho z nejvyhledávanějších producentů v Čechách Ecsona Waldese - studio Biotech.  V červnu 2014 proběhlo natáčení nového klipu k prvnímu singlu z chystaného 5. studiového alba s názvem Automat na lásku.

          Broumovská formace Imodium patří po deseti letech existence k české klubové stálici. Kapelu tvoří: Tomáš (Thom) Fröde, Vojtěch (Kárl) Lanta, Daniel Franc a Roman Paraska. Na jejím kontě jsou tři studiová alba pod labelem Warner music a Supraphon a.s. V neposlední řadě tato sestava natočila řadu klipů a odehrála stovky koncertů. V roce 2012 spatřil světlo světa jejich dokument "9 ½" mapující desetiletou éru působení těchto hudebníků na české scéně. Na podzim roku 2013 Imodium vydalo čtvrté řadové album „Valerie“ u Supraphon a.s. V prvním týdnu byl tento hudební počin šestým nejprodávanějším v republice. V rámci udílení cen fanouškovské ankety Žebřík 2013 pak letos v březnu získali stříbro v kategorii Videoklip roku za klip k titulní písni Valerie , která byla rovněž oceněna coby třetí nejlepší skladba loňského roku. Jako jediná kapela v české republice každoročně pořádá tzv. Bytové turné!

Přijďte se podívat v pátek 17.10.2014 ve 20:00 do zlínského Masters of Rock Cafe na to, jak umí řádit zakázanÝovoce a Imodium. Přijďte si poslechnout a užít atmosféru nabitou jejich známými hity, ale také novými songy!!!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zakázané ovoce +...

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)