Přejít na stránky Ticketpro.cz

Jasná páka - No Sex No Drugs tour 2014 + host

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 10.10.2014

10říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


pátek 10.10.2014 ve Zlíně zahraje legenda české nové vlny, skupina JASNÁ PÁKA se svým podzimním turné s názvem No Sex No Drugs Tour 2014. Na pódiu klubu Masters of Rock Café ve Zlíně na Čepkově to rozbalí osm hudebníků v čele s Davidem Kollerem, kteří jsou schopni, každý po svém, dosáhnout nezpochybnitelných úspěchů!!

JASNÁ PÁKA

 V pátek 10.10.2014 ve Zlíně zahraje legenda české nové vlny, skupina JASNÁ PÁKA se svým podzimním turné s názvem No Sex No Drugs Tour 2014. Na pódiu klubu Masters of Rock Café ve Zlíně na Čepkově to rozbalí osm hudebníků v čele s Davidem Kollerem, kteří jsou schopni, každý po svém, dosáhnout nezpochybnitelných úspěchů!! Kromě hity nabitého koncertu kapela představí i své zbrusu nové album s názvem Černá deska.

             Skupina Jasná páka byla založená v roce 1981. Za necelé tři roky existence odehrála přibližně padesátku koncertů. Přesto se stačila nesmazatelně zapsat do paměti těch, kteří měli to štěstí vidět některý z nich na vlastní oči (stala se dokonce předmětem zasvěcených a uznalých hovorů lidí, kteří ji nikdy spatřit nemohli). Příznačná pro ni byla divoká energie a zlostný vzdor, který k vyjádření nechuti k tomu, co panovalo "všude okolo", nepotřeboval žádná politická prohlášení. V původní sestavě kapely hráli: Michal Ambrož - kytara, zpěv, David Koller - bicí nástroje, zpěv,Vladimír Dáda Albrecht - zpěv, harmonika, Bohumil Zatloukal - kytara, zpěv, Jan Ivan Wünsch - basová kytara, Josef Janda - klávesy, Markéta Vojtěchová a Ivana Fraňová - zpěv. Po nechvalně známém článku Nová vlna se starým obsahem v březnu 1983 kapela zanikla, aby se po půl roce vynořila v mírně pozměněném personálním složení pod jménem Hudba Praha.
V roce 2008 se pro příležitost slavnostního zahájení provozu pražského multikulturního centra Meet Factory rozhodli zakládající členové Jasné páky Michal Ambrož a David Koller po dlouhých pětadvaceti létech skupinu jednorázově obnovit. Radost ze společného hraní však vyústila v reinkarnaci kapely. Role frontmana se ujal Petr Váša. Vedle něj a zmiňovaných zakladatelů Michala Ambrože a Davida Kollera kapelu dále tvoří Vladimír Zatloukal, Marta Minárik a Radovan Jelínek. Pro Jasnou páku býval příznačný doprovodný vokál dívčího dua. Nepatřil sice k intonačně nejpřesvědčivějším, přesto se však stal jednou z ochranných známek kapely. Vzpomínku na "ukřičené holky z Páky" se dnes pokoušejí probudit Pája Táboříková a Magdalena Krištofeková, Michalova dcera.

Dovedete si představit nové výsledky spolupráce, obnovené po čtvrt století? Chcete být svědky mezigeneračního porozumění? Zbyl ve vás kus rebela, který má sem tam chuť přestat platit hypotéku a  nepřikyvovat každé blbosti? Pak jste potenciálními příznivci Jasné páky!

Nenechte si ujít výjimečný koncert legendární JASNÉ PÁKY v pátek 10.10.2014 ve 20:00 v Masters of Rock Café Zlín!!! Speciální host večera se odtajní později

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jasná páka - No Sex No...

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)