Masters of Rock 2014

Masters of Rock 2014

Termín: 10.7.2014 13.7.2014

10čvc - 13čvc celý den

Žánr: festivalyrockmetal


12. ročník největšího mezinárodního rockového open-air festivalu v ČR! Pozvání na festival Masters of Rock 2014 prozatím přijali tyto hvězdy rockové a metalové scény: HELLOWEEN (GER), SABATON (SWE), SEBASTIAN BACH (USA), ANTHRAX (USA), AIRBOURNE (AUS), a spousta dalších

Masters of Rock 2014

12. ročník největšího mezinárodního rockového open-air festivalu v ČR!

10. – 13. 7. 2014 Areál likérky R.Jelínek, VIZOVICE

Největší slavnost rockové a metalové hudby na našem území – Masters of Rock – již podvanácté a opět v plné síle!. Jako každý rok se v polovině července městečko Vizovice na Zlínsku promění v metropoli rockové a metalové hudby! Tento již kultovní festival láká desetitisíce fanoušků z celého světa na svou opojnou atmosféru, kterou nábízí areál likérky R. Jelínek obklopený Vizovickými vrchy. Každý si zde přijde na své a tento rok bude opět z čeho vybírat, ty nejzářivější zahraniční i tuzemské hvězdy se sjedou na svůj oblíbený festival!

Pozvání na festival Masters of Rock 2014 prozatím přijali tyto hvězdy rockové a metalové scény: HELLOWEEN (GER), SABATON (SWE), SEBASTIAN BACH (USA), ANTHRAX (USA), AIRBOURNE (AUS), UNISONIC (GER), ARCH ENEMY (SWE), BEHEMOTH (POL), KROKUS (SUI), STRYPER (USA), THE EXPLOITED (SCO), ELUVEITIE (SUI), KORPIKLAANI (FIN), EPICA (NED), DIE HAPPY (GER), AXXIS (GER), FREEDOM CALL (GER), TERRANA (USA/IT), VISIONS OF ATLANTIS (AUT), GRAND MAGUS (SWE), GLORYHAMMER (SCO/SUI), RUSSKAJA (AUT), SERENITY (AUT)

Tuzemskou scénu budou mimo jiné reprezentovat: CITRON & TANJA, ROCK SYMPHONY (MARTA JANDOVÁ & JAN TOUŹIMSKÝ S FILHARMONIÍ BOHUSLAVA MARTINŮ ZLÍN), DOGA, SALAMANDRA, LEGENDY SE VRACÍ, SNUFF, FORREST JUMP...a mnoho dalších kapel, se kterými se budete moci setkat při autogramiádách. Tradičně na vás čeká stanování zdarma na přilehlých loukách, neodmyslitelný areál likérky R. Jelínek, výborné destiláty v čele s Hruškovicí, skvělá atmosféra, doprovodné programy, nespočet suvenýrů, 1000ce litrů piva a v neposlední řadě přehlídka prvotřídní hudební světové scény. Více info o festivalu, nově potvrzených kapelách na www.mastersofrock.cz a fb stránkách, kde se budou postupně objevovat další informace a novinky k festivalu.

Ikona mezi festivaly celosvětového měřítka, která se stala díky nezapomenutelné atmosféře tradicí pro fanoušky metalové hudby, se  uskuteční v již tradičním areálu likérky R. Jelínek ve VIZOVICÍCH, ve čtyřech letních dnech - 10. - 13. 7. 2014!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Vizovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Masters of Rock 2014

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (12.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (12.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (12.5 km)