Přejít na stránky Ticketpro.cz

Holešovská regata 2014

Adresa:

Holešov, náměstí F. X. Richtera 190

Termín: 20.6.2014 21.6.2014
Vstupné:

vstupné se bude postupně zvyšovat

20čer - 21čer celý den

Žánr: popfestivalpro dětisoutěžzdarma


Agentura Velryba odtajnila hlavní hvězdy již 4. ročníku rodinného festivalu Holešovská Regata. Ten se uskuteční v červnu 2014, opět v nádherném prostředí zahrad Zámku Holešov, a poprvé v historii festivalu bude program dvoudenní.

HLAVNÍ HVĚZDY HOLEŠOVSKÉ REGATY 2014 ODTAJNĚNY!

Agentura Velryba odtajnila hlavní hvězdy již 4. ročníku rodinného festivalu Holešovská Regata. Ten se uskuteční v červnu 2014, opět v nádherném prostředí zahrad Zámku Holešov, a poprvé v historii festivalu bude program dvoudenní.

v pátek 20. června večer vystoupí na sólovém koncertu oblíbený zpěvák JAROMÍR NOHAVICA.

„Jarkův koncert jsme v zahradách Zámku Holešov pořádali před pěti lety, ještě před tím, než vznikla Holešovská Regata. Když jsme řešili nadcházející ročník, dohodli jsme se s ním poměrně rychle, protože krásnou atmosféru toho prostředí si pamatuje dodnes. Těší se, a my samozřejmě taky, protože je všeobecně známo, že na hudebních festivalech nehrává často. Beru to trošku jako vyznamenání pro Regatu, potvrzení dobrého renomé festivalu...“, řekl ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

Sobota 21. června pak bude patřit dalším hudebním hvězdám a tradičnímu doprovodnému programu. Headlinerem soboty bude určitě kapela KRYŠTOF, a i další nabídka je velmi lákavá: NO NAME, JAROSLAV UHLÍŘ S KAPELOU, slovenská kapela POLEMIC, nebo například známý písničkář a herec JIŘÍ SCHMITZER.

„Chystáme i mnoho dalších hudebních vystoupení, a opět tematický doprovodný program. Tentokrát se bude hodně týkat historie Holešova... Celá sobota bude zakončená – již také tradičním – velkým ohňostrojem. Všechny body programu zveřejníme nejpozději v únoru“, dodal Žáček.

Ani tentokrát nebude chybět soutěž netradičních plavidel, Mistrovství Holešova (a světa) v přejezdu vodní lávky, projížďky na dračích lodích... a další speciality Holešovské Regaty.

Agentura Velryba také představila nového generálního partnera festivalu. Stala se jím na následující tři ročníky společnost Enapo. „Nejde jen o spolupráci v linii sponzor platí – pořadatel kasíruje. Ve vedení Enapa jsou lidé, které muzika a festivaly baví, navíc jsou hodně kreativní. Věřím, že naše spolupráce bude oboustranně inspirativní a prospěje vývoji celého konceptu festivalu“, uvedl k tomu Žáček.

Vstupenky na Holešovskou Regatu budou k dostání v předprodejích Ticketpro a Ticketportal od 1. prosince. Organizátoři dodržují tradici, kdy vždy před vánocemi jsou vstupenky na aktuální ročník k dostání za velmi nízkou cenu.

„Chceme ceny udržet co nejníže, jsme rodinný festival, a sám dobře vím, že když se pak sečte vstupné za rodiče i děti, jsou to horentní částky. O to více mám radost, že díky partnerům festivalu i letos můžeme vstupenky v předvánočním období nabídnout za stejnou cenu, jako na první ročník před čtyřmi lety. A to se mezi tím dvakrát zvyšovala DPH ze vstupenek, a rozpočet festivalu je oproti začátkům trojnásobný...“ doplnil k cenám Michal Žáček.

V první fázi předprodeje od 1.12. bude jednodenní vstupenka (na pátek, nebo na sobotu) stát 290 Kč dospělé a 190 Kč děti. Zvýhodněné dvoudenní permanentky (na pátek + sobotu)  budou do konce roku stát v předprodeji pro dospělé 500 Kč a pro děti 300 Kč. Děti do 3 let mají již tradičně na akci vstup zdarma.

Od nového roku pak budou například jednodenní vstupenky dražší o 50 Kč a ceny se budou dál směrem k datu festivalu zvyšovat.

„I když to normálně nemám ve zvyku, letos bych si dovolil diváky předem upozornit na omezenou kapacitu zahrad zámku, která jakmile bude naplněna, bude prostě vyprodáno. Neříkám, že se tak stane už během prosince, ale s ohledem na sílu popularity hlavních hvězd obou dnů očekáváme ještě větší zájem, než při minulých ročnících.“ dodal Žáček.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Holešov

Podobné akce

19duben pátek 20:00

Tros Discotequos

, Masarykovo náměstí 942 Koncert

23duben úterý 15:00

Busfest

, Hlavničkovo nábř. 5675 Koncert

Ubytování v okolí akce Holešovská regata 2014

Villa MemoriesZlín (8.9 km)

Vila VyšehradLuhačovice (27.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (27.8 km)