Přejít na stránky Ticketpro.cz

U.D.O. (GER) a host

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 6.2.2014 7.2.2014
Vstupné:

590,- Kč

6únor čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockmetal


Udo Dirkschneider a jeho band U.D.O. už v únoru u nás - v Čechách i na Moravě! Přijďte se potvrdit i vy - naživo - že U.D.O. jsou praví heavy metaloví šampioni. Na koncert, který tato parta dá 6. února 2014 v pražské MeetFactory a 7. 2. 2014 ve zlínském Masters of Rock Café.

Udo Dirkschneider a jeho band U.D.O. už v únoru u nás - v Čechách i na Moravě!

Německá metalová stálice U.D.O. prošla velkými změnami. Skoro po 15 letech z ní kvůli střetu pracovních a osobních povinností odešel kytarista Igor Gianola a ze zdravotních důvodů odstoupil dlouholetý všestranný hráč, který v posledních 20 letech produkoval desky U.D.O., Stefan Kaufmann. Ovšem Udo místo nich nenajal žádné nýmandy - noví členové jsou sice mladí, ale zkušení kytaristi - Fin Kasperi Heikkinen (33) a Rus Andrej Smirnov (30). V tomto složení (s Fitty Wienholdem a Francesco Jovinem) kvintet nahrál i svou aktuální desku „Steelhammer“. Ta vyšla na konci jara a na obalu se pyšní nálepkou „Album Of The Year“.

Přijďte se potvrdit i vy - naživo - že U.D.O. jsou praví heavy metaloví šampioni. Na koncert, který tato parta dá 6. února 2014 v pražské MeetFactory a 7. 2. ve zlínském Masters of Rock Café.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce U.D.O. (GER) a host

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)