63. Zlín Film Festival uvede divadelní komedii Mlčeti zlato

63. Zlín Film Festival uvede divadelní komedii Mlčeti zlato

Adresa:

Zlín, nám. T. G. Masaryka 5556

Termín: 2.6.2023
Vstupné:

290 Kč

2červen pátek 19:00

Žánr: divadločinohra komedie Zlín


V pátek 2. června od 19:00 hodin se v divadelní jeviště promění pódium Velkého sálu Kongresového centra Zlín. Ve francouzské komedii Mlčeti zlato se v hlavních rolích můžete těšit na festivalovou moderátorskou dvojici Danu Morávkovou a Jana Čenského. Představení je součástí doprovodného programu Zlín Film Festivalu.

 

Komedie Erica Assouse v režii Antonína Procházky slibuje skvělé herecké výkony a spoustu zábavy. Hlavní postavy Gaspard a Clémence jsou ještě relativně mladí senioři s velmi slušným důchodem. Žijí v krásném bytě, a až na občasné drobné půtky, které jsou jen výrazem jejich temperamentu, je všechno, jak má být. Po jedné prudké hádce jejich syna se snachou, však dochází i mezi manželským párem k výměně názorů, při níž na světlo vyplouvají dlouho pečlivě zasunutá tajemství…

 

"Hra Mlčeti zlato byla krásná, už když jsme si ji poprvé přečetli. A to obsazení je opravdu půvabné. Máme dvě úžasné alternované snachy, dva úžasné syny, s Honzou Čenským se máme moc rádi… Co více si přát," svěřila se Dana Morávková. Ve vedlejších rolích by se měli představit Ivanka Korolová a Robert Hájek nebo alternující František Skopal. 

Její herecký manžel zase vyzdvihuje komediální prvky a potvrzuje, že se publikum bude opravdu bavit. "Dnes už není mnoho důvodů, proč by se lidé mohli zasmát," dodal k tomu trochu vážněji představitel Gasparda, Jan Čenský. 

Cena vstupného je 290 Kč a vstupenky na představení jsou v předprodeji: Detail (zlinfest.cz)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 63. Zlín Film Festival...

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (13.5 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.6 km)