Oslavte MDŽ vstupem zdarma do Památníku T. Bati

Oslavte MDŽ vstupem zdarma do Památníku T. Bati

Adresa:

Zlín, nám. T. G. Masaryka 2570

Termín: 8.3.2023
Vstupné:

0 Kč

8březen středa 10:00

Žánr: ostatní akcehistorie mdž Památník T. Bati architektura Zlín


Tak jako v loňském roce je i na letošní Mezinárodní den žen, který připadá na středu 8. 3. 2023, otevřen Památník Tomáše Bati ve Zlíně se vstupem zdarma pro všechny ženy a dívky. Možnost prohlídek je v čase 10:00 – 16:30. Volné vstupenky je však potřeba si přijít vyzvednout nejdřív do Infopointu Památníku T. Bati (nám. T. G. Masaryka 2734, Zlín).

Všechny ženy a dívky jsou srdečně zvány na prohlídky s volným vstupným do perly světového funkcionalismu k příležitosti blížícího se MDŽ! Milovnicím moderní architektury, ale i baťovské tematiky se tak naskytne skvělá příležitost přijít si vychutnat unikátní prostor zlínské architektonické ikony. Doporučujeme využít komentovaných prohlídek, které startují v každou celou hodinu, tzn. první komentovka začne v 10:00, poslední v 16:00. V rámci výkladu se dozvíte zajímavosti např. k historii, příběhu a architektuře Památníku, k životní cestě Tomáše Bati nebo o osudu Františka Lýdie Gahury, který je autorem této mimořádné stavby a mnoho dalšího.

Možnost rezervace volných vstupenek na konkrétní čas zde: bezplatný vstup na MDŽ 

Volné vstupenky je potřeba si před prohlídkou přijít vyzvednout do Infopointu Památníku T. Bati (adresa je nám. T. G. Masaryka 2734, Zlín), odkud vás průvodce doprovodí přímo do Památníku, který je umístěn cca 120 metrů od Infopointu.

Více informací: www.pamatnikbata.eu

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Oslavte MDŽ vstupem...

Villa MemoriesZlín (6.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.8 km)