Vydejte se na na kurzy přípravy frgálů, halušek, či vánoček!

Vydejte se na na kurzy přípravy frgálů, halušek, či vánoček!

Adresa:

Velké Karlovice, Velké Karlovice 334

Termín: 30.10.2022 17.12.2022

30říj - 17pro celý den

Žánr: ostatní akcekurz Velké Karlovice


Jak připravit pravé valašské frgály, halušky, či jak (nejen) na vánoční stůl upéct tu nejkřehčí vánočku? To vás naučí na kurzech pečení a vaření v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.

Typické valašské koláče – frgály – vás během tří hodin naučí péct zkušené pekařky Resortu Valachy. Vyzkoušíte si vše od chystání těsta a náplně až po upečení. Kurzy pečení frgálů se konají 30. 10. a 20. 11. a kromě nové dovednosti si z něj odnesete vlastnoručně vyrobený frgál i certifikát o přijetí do valašského cechu pekařského. Kurzem přípravy valašských halušek vás 19. 11. provede šéfkuchař a valašský rodák Josef Tydlačka. Za jednu a půl hodiny se naučíte připravit halušky s brynzou a slaninou, na kterých si můžete pochutnat či si je odnést domů, stejně jako certifikát o přijetí do cechu haluškových kuchařů. Upéct křehkou a chutnou vánočku vás naučí pekařky Resortu Valachy na kurzu, který pořádají o třech adventních sobotách (3., 10. a 17. 12. 2022). Budete umět zpracovat těsto, i ho zaplétat tak, abyste se mohli po vytažení vánočky z trouby chlubit jejím krásným tvarem. Domů si odnesete vyzkoušený recept, mnoho tajných tipů, ale především chutnou vánočku.

Zážitek z těchto jedinečných kurzů můžete umocnit, když se zdržíte přes noc v blízkém Spa hotelu Lanterna. Užijete si i spoustu odpočinku, protože v ceně pobytu je neomezený vstup hned do dvou wellness center. Při letošní rekonstrukci zde navíc přibyly nové unikátní pokoje se zimní zahradou a vanou a vy si tak můžete užít výhledy na podzimní přírodu přímo z vyhřáté koupele a dát si k tomu sklenku dobrého vína.

Termíny: 30. 10. – 17. 12. 2022

Místo: Hotel Galik, Resort Valachy, Velké Karlovice 334

Více informací na: www.valachy.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce