Ohana Horor Cirkus - Zlín

Ohana Horor Cirkus - Zlín

Adresa:

Zlín, Gahurova(cirkus plac u zastávky MHD - Čepkov)

Termín: 1.9.2022
Vstupné:

390 – 450 Kč

1září neděle 19:00

Žánr: ostatní akcehoror cirkus show akrobacie klaun interaktivní humor Zlín


OHANA HOROR CIRKUS - PRVNÍ ČESKÝ HOROROVÝ CIRKUS
POSLEDNÍ NÁDECH - NOVÁ SHOW 2023
Velehrozné publikum, pro letošní rok jsme si připravili nový mezinárodní program s umělci z Keni, Mongolska a České republiky!
Program plný symbolů problematiky lidstva v postapokalypse. Téma show diváky přenese do momentu katastrofy lidstva a její boj o přežití. Střídat se bude morální zásada a prostředky civilizace jak ustát nový život a ukořistit tak pro sebe to nejdůležitější s poznáním nových znetvořených bytostí. Pro každého může zpočátku tento symbol představovat něco jiného, nicméně v závěru pochopí, co je tím nejdůležitějším…

Připravili jsme scénu s výběrem výkonů afrických, asijských i evropských umělců. Z řad novinek se můžete těšit na domorodské skákače, ohnivý trinidadský národní tanec, brilantní ekvilibristku, adrenalinové vystoupení na válcích a mnohem víc ve spojení s vašimi oblíbenými tvářemi.
Samozřejmě nechybí náš hororový šílený klaun Špína, který si připravil a nastudoval nové akce, u kterých diváci nebudou tušit, co s nimi zrovna udělá. Chybět nebude i náš sprostý pink klaun Hugo s jeho pořádnou dávkou interakce s vámi!

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

10květen pátek 17:00

12květen neděle 17:00

Šmoulové Tour 2024

, tř. T. Bati 4091/32 Ostatní

8kvě - 14kvěcelý den