Projížďka po zlínské architektuře i videomappingová projekce zaměřená na město Zlín

Projížďka po zlínské architektuře i videomappingová projekce zaměřená na město Zlín

Adresa:

Zlín, Vavrečkova 7040

Termín: 26.4.2022

26duben úterý 17:00

Žánr: ostatní akcearchitektura komentovaná prohlídka meziválečná architektura videomapping Zlín


Na konec dubna připravil 14|15 Baťův institut, příspěvková organizace hned dvě akce zaměřené na město Zlín. Milovníci baťovské architektury si zajisté užijí 26. dubna od 17 hodin komentovanou prohlídku autobusem a 28. dubna ve 20 hodin se opět rozzáří platforma 14|15 BAŤOVA INSTITUTU videomappingem na oslavu 700 let města Zlína.

Komentovaná prohlídka začíná u 14|15 BAŤOVA INSTITUTU. Následuje zastávka v zahradě u vily Dominika Čipery na Burešově, kde není běžný vstup veřejnosti. Prohlídková trasa pokračuje obytnou čtvrtí Zálešná, Podvesná a další zastávkou se zajímavým výkladem jsou Věžové a „Morýsové" domy. Odtud autobus jede ke Kolektivnímu domu a Vile Jana Antonína Bati, kterým je také věnována komentovaná zastávka. Na závěr autobus projede Náměstím Práce okolo Památníků T. Bati a Obchodního domu a končí opět u 14|15 BAŤOVA INSTITUTU. Projížďka trvá přibližně dvě hodiny, během níž i fyzicky méně zdatní účastníci mohou poznat rozsáhlý okruh převážně meziválečené architektury.

Vstupenky je možné zakoupit online či na recepci 14|15 BAŤOVA INSTITUTU. Další komentované prohlídky se uskuteční 10. května a 21. června vždy v 17 hodin. Počet míst v autobusu je omezený, proto by zájemci neměli váhat s jejich koupí.

VÍCE INFORMACÍ NAJDETE ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Projížďka po...

Villa MemoriesZlín (5.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.6 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.6 km)