Mňam! Gastrofestival 2022

Mňam! Gastrofestival 2022

Adresa:

Kroměříž, K Výstavišti 4069/8

Termín: 22.5.2022
Vstupné:

VSTUPNÉ 100 Kč + děti do 150 cm a ZTP ZDARMA.

22květen neděle 10:00

Žánr: festivalygastronomie gastro festival speciality Kroměříž


Jarní Mňam! Gastrofestival 2022 zaplní kroměřížské Výstaviště světovou kuchyní i lokálními specialitami

V neděli 22. května v 10 hodin se otevřou brány kroměřížského Výstaviště a přivítají zde Gastrofestival Mňam plný skvělého jídla, pití a zábavy pro širokou veřejnost.

Více než 70 stánků a stylových food trucků nabídnou pestrou ochutnávku tradičních pokrmů i specialit z celého světa.Návštěvníci zde najdou ty nejlepší burgery z českého masa nesoucí nejvyšší ocenění, kanadskou specialitu Poutine, mexickou a italskou kuchyni, japonské či egyptské a orientální pochoutky. Netradiční delikatesy typu sušených červíků, žabích stehýnek a pštrosího masa. Milovníci plodů moře se mohou těšit na ústřice, krevety i chobotnice nebo třeba španělskou paellu. Nemalé zastoupení mají české a slovenské pochoutky a produkty od lokálních farmářů, jako je černá kozí zmrzlina, uzené maso z Jeseníku, valašský bochník, tvarůžky a zvěřina. Malí i velcí sladkomilové by neměli minout stánky s moderními cukrářskými výrobky, bublinkovými wafflemi a palačinkami.

Pouze pro náš gastrofestival pivovarníci připraví pivní speciál MŇAM. V nabídce budou piva z pivovarů Holba, Zubr a Litovel. Žízeň zažene širokývýběr alko i nealko míchaných drinků z Backstage Baru včetně pohodlné relax zóny, vína z Moravy, ale i Prosecco z Itálie, domácí limonády a voňavá káva. V rumovém baru se zájemci dozví mnoho zajímavostí o jejich výrobě a historii.

Do Kroměříže přijede oblíbený herec a nadšený kuchař Petr Rychlý, který jakomoderátor provede návštěvníky celým dnem. V soutěži Hanácké vdolek 2022 jedlíci ukážou, kolik se do nich vejde sladkých vdolečků. Na podiu se představí také Klaun Brdík se svým dětským programem, nebo kapela Party Leaders plná skvělých hudebníků. Děti si budou moci zadovádět v Dětském světě nebo si užít mnoho dalších zábavných aktivit.

Celá akce proběhne od 10 do 20 hodin v areálu Výstaviště v Kroměříži, který nabízívšem návštěvníkům vysoký komfort a pohodlné parkování. Prostory jsou bezbariérové.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Kroměříž

Podobné akce

19červenec pátek 20:00

18čvc - 20čvccelý den

Gulášfest 2024 ve Valašském Meziříčí

, Areál letního fotbalového stadiónu - Žerotinova 736, 757 01 Valašské Meziříčí Festival

Ubytování v okolí akce Mňam! Gastrofestival...

Villa MemoriesZlín (19.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (33.1 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (33.2 km)