Koncert „Filmové melodie Ondřeje Soukupa“ na Zlín Film Festivalu

Koncert „Filmové melodie Ondřeje Soukupa“ na Zlín Film Festivalu

Adresa:

Zlín, nám. T. G. Masaryka 5556

Termín: 11.9.2021
Vstupné:

599KČ

11září sobota 19:00

Žánr: koncerty


Známé melodie Ondřeje Soukupa, který je autorem hudby k desítkám český a zahraničních seriálů a filmů, rozezní od 19:00 hodin Kongresové centrum Zlín. V podání Filharmonie Bohuslava Martinů uslyší diváci hudbu z filmů jako je Kolja, Vratné lahve, Requiem pro panenku, Akumulátor 1, ale také z Nejasné zprávy o konci světa a Tmavomodrého světa, za kterou získal Ondřej Soukup ocenění Český lev. Pod vedením českého dirigenta japonského původu Chuhei Iwasakiho se představí během večera i vynikající klavírista Václav Mácha. Zpěvem doprovodí filmové melodie Nikola Uramová a Lucia Soukupová.

Autorský koncert, který původně vznikl pro uvedení na Mezinárodním festivalu filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady, přinese průřez nejslavnějšími filmy ve spojení hudby a projekcí. Půjde o jedinečný multimediální zážitek, kdy koncertní suity ze soundtracků budou doprovázeny originálně zpracovanými sestřihy slavných scén z jednotlivých filmů. Večer je připravený ve spolupráci s Barrandov Studiem u příležitosti oslav 90. výročí od jejich vzniku.

Koncert Filmové melodie Ondřeje Soukupa se uskuteční 11. září od 19:00 hodin, v rámci Zlín Film Festivalu, který se koná od 9. do 15. září.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert „Filmové...

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (13.5 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.6 km)