Horem Dolem 2021

Horem Dolem 2021

Adresa:

Provodov, na louce v šapitó za starým hřbitovem

Termín: 3.7.2021 4.7.2021

3čvc - 4čvc celý den

Žánr: festivalyhudba koncert folklor dechová hudba divadlo zdarma Provodov

Umělci: Red Hot Chili Peppers Revival BrnoSlam poetry


Dvojnásobný držitel českého Anděla Thom Artway, výtvarník František Skála s Dechovou hudbou Provodovjané, revival Red Hot Chilli Peppers, slam poetry a další desítka hudebníků a divadelníků z celé ČR vystoupí na letošním 11. ročníku neziskového festivalu Horem Dolem na Provodově.

Organizátoři slibují bohatší program než kdykoliv předtím: „Stále doufáme, že situace pro venkovní kulturní akce již bude příznivější a budeme se moci opět bezpečně setkat a spoluprožívat kulturu tak, jak jsme byli zvyklí,“ říkají Václav Zimmermann a Matěj Košárek, duchovní otcové festivalu.

A protože by rádi uskutečnili festival bez vstupného, obrací se s prosbou o příspěvek. „Příspěvky použijeme hlavně pro odměny vystupujícím umělcům,“ upřesňují pořadatelé.

https://www.youtube.com/watch?v=gL7BwGFmg98

Vyberte si libovolnou odměnu a přispějte na Horem Dolem 2021 

Dvoudenní festival s vůní folkloru se uskuteční 3.–4. července 2021 na louce v šapitó za starým hřbitovem. Festival pořádá UnArt Provodov ve spolupráci se spolkem Zlínský Zvěřinec.

Red Hot Chili Peppers Revival (také známí jako RHCP Revival) pochází z Brna a vznikli v roce 2005 ve složení: Martin (hlavní zpěv), Ondra (Hujjer) (bicí, zpěv), Radek (kytara, a také kytarista kapely We on the Moon), Tony (baskytara,...
Slam poetry je specifický styl básnického přednesu.Podoba přednesu není přesně ukotvena jasnými pravidly, v principu ale platí, že přednes musí být natolik sugestivní, jímavý či zábavný, aby dosáhl největšího ohlasu...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Provodov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Horem Dolem 2021

Vila VyšehradLuhačovice (5.6 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (5.6 km)

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (5.6 km)