Beseda Harry Potter: knižní a filmové artefakty na Zlín film festivalu

Beseda Harry Potter: knižní a filmové artefakty na Zlín film festivalu

Adresa:

Zlín, online

Termín: 29.5.2021
Vstupné:

61 Kč

29květen sobota 19:00

Žánr: film


Skutečnou lahůdkou první online části Zlín Film Festivalu je beseda věnovaná známému knižním hrdinovi, ze kterého se v průběhu času stala i hvězda filmového plátna. Řeč je o Harry Potterovi.

Během besedy Harry Potter: Knižní a filmové artefakty si přijdou na své fanoušci slavného bradavického kouzelníka a jeho přátel. Dozví se například, co vše se objevuje v knížkách o Harry Potterovi, jaké rekvizity mohou vidět na filmovém plátně a jak jsou tyto artefakty pro děj a postavy důležité… V premiéře je možné tuto besedu sledovat v sobotu 29. května od 19. hodin, kdy do festivalového studia zavítají členové skupiny Potterfan. V tomto čase se diváci přenesou nejen do světa kouzel, ale dokonce se mohou i aktivně zapojit a položit jim prostřednictvím chatu své dotazy.

Zlín Film Festival – část 1. se uskuteční ONLINE v termínu od 28. května do 1. června. Hlavním tématem festivalu je letos „Literatura ve filmu“ a jeho druhý díl, snad již v tradiční podobě včetně soutěžních filmů, zajímavých hostů a doprovodného programu se uskuteční od 9. do 15. září.

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce