Přejít na stránky Ticketpro.cz

Totální nasazení Zakázaný ovoce

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 13.4.2013

13duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpoppunk


„Oceloví ptáci tour 2013“ zakázanÝovoce a Totální nasazení opět na jedné scéně

Po vánoční „relaxaci“ jsou party zakázanÝovoce i Totální nasazení opět v plné síle a zaútočí na vás opět pospolu na jednom podiu v rámci jarního turné. Kapelní komanda zabrousí do téměř dvaceti měst naší republiky a dvou na Slovensku, kam přivezou svá energicky nabitá vystoupení. Po celou koncertní šňůru je doprovodí mladá punk-rocková partička ATD z Benešova.

Skvadra Totální nasazení se chystá počátkem roku 2013 vydat deváté řadové album, do jehož vydání u hudebního vydavatelství POPRON se pustili notně po hlavě a s velkým elánem. Na tour samozřejmě zazní skladby nového počinu, ale i oblíbené pecky předchozí diskografie. Kapela slaví 22 let na scéně a post jedné z nejvíce vyhlášených punk-rockových kapel u nás.

Skupina zakázanÝovoce naservíruje mix hitovek starších alb, ale především stále oblíbenější skladby z desky „Život se Tě neptá“ (produkce Ecson Waldes a Hynek Toman – Support Lesbiens), kterou svým fanouškům představila již v loňském roce. Aktuálně kapela pracuje na materiálu pro další desku i na novém videoklipu k již třetí skladbě z úspěšného posledního alba. Na novinky si však ještě chvíli počkáme.

Také kapela ATD jede na plný plyn a momentálně pro své příznivce připravuje novinku v podobě nového CD, ze kterého na tour představí 2 singly. Na jeden z nich dokonce natočí svůj debutový videoklip.

„Společné turné jsme pojmenovali podle titulní skladby našeho novýho alba Oceloví ptáci, který vzniká právě v těchto dnech. Od nový desky kromě toho, že se snad bude líbit našim fans, neočekáváme vůbec nic, ovšem od společnýho turné naopak hodně, protože nadsamci z Ovoce jsou skvělí parťáci na pódiu i mimo něj a už loňský společný tour bylo super. Na repete se tedy moc těšíme a věříme, že bude mocný, protože spolu pojedou staří ostřílení pardálové a mladá nová krev – prostě oceloví ptáci všech generací, takže se máte na co těšit,“ vzkazuje Sváťa z kapely Totální nasazení.

Během šňůry vystoupí speciální hosté: Deratizéři, Dilemma in Cinema, Hand Grenade a slovenská punkrocková legenda Punkreas.

Novinky sledujte na http://www.zakazanyovoce.cz a http://www.totaci.net.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Totální nasazení ...

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)