Přejít na stránky Ticketpro.cz

Doro Pesch

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 11.10.2013
Vstupné:

Za super zaváděcí cenu, platnou do 31. 8. 20213

11říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockmetal


Blonďatá německá metalová diva DORO PESCH má za sebou velmi úspěšné turné, na kterém se přímo fantasticky představila také nedávno v PRAZE. Tato malá, velká hudební ikona nezná odpočinku a už chystá pro rok 2013 další velkolepé světové turné!

Německá metalová královna DORO PESCH se na podzim 2013 vrací do ČR oslavit 30. let na světových pódiích!

 11. 10. 2013 20:00 ZLÍN, Masters of Rock Café

 Blonďatá německá metalová diva DORO PESCH má za sebou velmi úspěšné turné, na kterém se přímo fantasticky představila také nedávno v PRAZE. Tato malá, velká hudební ikona nezná odpočinku a už chystá pro rok 2013 další velkolepé světové turné!

Se svoji zbrusu novou deskou "Raise Your Fist" se na podzim 2013 vrátí do ČR, aby zde spolu s vámi oslavila neuvěřitelné 30. výročí svého působení na světových pódiích! Nebudou chybět všechny hity veleúspěšné kariéry této metalové královny!

Kdy to bude? 11. 10. 2013 ve ZLÍNĚ, Masters Of Rock Café!

 DORO je zářivá hvězda se vším všudy. Je průkopnicí žen v tvrdém metalovém světě. Za svoji již 30. letou hudební kariéru vystupoval snad se všemi metalovými hvězdami, na které si vzpomenete, např. Judas Priest, Dio, W.A.S.P., Metallica, Venom, Pretty Maids, Motörhead...a mnoho mnoho dalších. Její poslední narozeninová oslava k 25 letům na scéně, která se odehrála v jejím domovském městě Düsseldorfu v prosinci 2008 byla přímo famózní. DORO si pozvala skutečně parádní gratulanty, mezi kterými nechyběli např. Klaus Meine a Rudolf Schenker (Scorpions), Tarja Turunen, Liv Kristine (Leave´s Eyes), Sabina Classen (Holy Moses), Bobby Ellsworth (Overkill), Axel Rudi Pell a mnoho dalších. V roce 2010 si zase zazpívala duet přímo s mistrem Lemmy Kilmistrem. DORO má zkrátka bezedný potenciál s duší rockerky a cit pro tvorbu opravdových hitů, což všechno přispívá k tomu, že její příběh je příběhem o úspěchu.

Nové album DORO "Raise Your Fist" je neuvěřitelně silné, dynamické a hudebně velmi pestré. Je to jedna z nejlepších desek DORO vůbec, a tak se na tuto desku a všechny největší hity metalové královny DORO PESCH pořádně nalaďte!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Doro Pesch

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)