Přejít na stránky Ticketpro.cz

Mňága a Žďorp - Dáreček tour

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 30.11.2012

30listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrock


Valašskomeziříčská legenda Mňága a Žďorp vystoupí ve Zlínském MOR Café při příležitosti svého Dáreček tour, v rámci oslav 25.výročí založení kapely!

Valašskomeziříčská kapela Mňága a Žďorp opět míří do Zlína! Kapela slaví čtvrtstoletí od svého vzniku, na Apríla vydala album Dáreček a vyráží na speciální narozeninové turné, které vyvrcholí v klubu Masters of Rock Cafe ve Zlíně! V pátek 30. 11. 2012 od 20:00 proběhne jedinečný narozeninový koncert, který zpestří hosté XINDL X, Petr Váša a Prázdné obaly.

Mňága a Žďorppochází z Valašského Meziříčí a její počátky sahají až do roku 1983, kdy vznikla kapela Slepé střevo, složená ze studentů místního gymnázia. Složení kapely se často měnilo a členové Mňágy hráli v i jiných kapelách (Rytmus 84,Happyend). Avšak v roce 1987 hráli na Valašském špalíčku už jako Mňága a Žďorp. V červnu roku 1991 vydala tato kapela své první album a od té doby jich má na kontě pěknou řádku. Za 25 let stihla vydat jedenáct studiových alb, odehrát přes dva tisíce koncertů, natočit kolem třiceti videoklipů a vyprodukovat slušnou várku hitů v čele s písničkami Hodinový hotel, Nejlíp jim bylo, I cesta může být cíl nebe Ne, teď ne!

Proto neváhejte a přijďte se 30. 11. 2012 ve 20:00 do klubu Masters of Rock Café mrknout na to, jak to téhle skvělé kapele i po 25 letech spolupráce výborně šlape!!! Kromě klasiky zahraje kapela i písně zcela nečekané, takže se máte určitě na co těšit!!!

Jako speciální hosté tohoto jedinečného koncertu vystoupí kapela XINDL X, Petr Váša a Prázdné obaly! Vstupenky již v předprodeji!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mňága a Žďorp -...

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)