Přejít na stránky Ticketpro.cz

MozART Group

Adresa:

Zlín, nám. T. G. Masaryka 5556

Termín: 22.10.2014

22říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


Koncert klasické hudby, při které padá brada, ne však únavou, ale smíchem.

Tak by se dal charakterizovat koncert tohoto vynikajícího klasického a zároveň netradičního kvarteta MozArt Group. Tajemství jejich celosvětového úspěchu tkví v tom, že posouvají hranice vážné hudby k dokonalé humorné show. Základem je samozřejmě brilantní hráčská technika, ovládání širokého repertoáru od klasiky až po nejnovější hity a nesporný herecký talent protagonistů. Viděli jste třeba někdy hrát na housle a přitom si pinkat s pinpongovou pálkou? Nebo hrát na ucházející nafukovací balónek – a to docela náročný kousek? Podobná čísla, plná inteligentního humoru nenechají nikoho na pochybách, že je svědkem dokonalé hudební zábavy. A to skutečně nemusí slevit z náročnosti návštěvníka klasického koncertu. Tímto svým osobitým pojetím otevírají širokou bránu ke klasické hudbě každému, především však mladým i všem těm, kteří měli dodnes z koncertu klasické hudby obavu.

MozARt GROUP ročně odehrají více jak 200 koncertů po celém světě. Svého koncertního DVD prodali přes 100.000 kusů a účinkovali s takovými osobnosti jako je třeba Bobby McFerrin.
Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce MozART Group

Villa MemoriesZlín (5.8 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.2 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.2 km)