Přejít na stránky Ticketpro.cz

Blues Alive in Zlin: Shemekia Copeland, Low Society, BluesStat

Adresa:

Zlín, nám. T. G. Masaryka 5556

Termín: 15.11.2012

15listopad čtvrtek 01:00

Žánr: jazzpopfestivalblues


Blues Alive in Zlin - První ročník zlínské odnože populárního blues festivalu

Blues Alive je největší středoevropská přehlídka bluesové hudby, která má na svém kontě již 17. ročníků a jeho odnož poprvé zavítá do zlínského Kongresového centra. Na zlínském koncertě zahraje nejvýznamnější bluesová zpěvačka současnosti Shemekia Copeland. I přes svoje mládí (narodila se v roce 1979) si již Shemekia Copeland vydobyla místo na pomyslném bluesovém vrcholu. Získala řadu ocenění na obou stranách Atlantiku, vystupovala například s Buddym Guyem, B. B. Kingem. Mickem Jaggerem, Erikem Claptonem, patřila do nejužšího kroužku hudebníků, kteří letos v únoru zahráli pro manžele Obamovy v Bílém domě.

V roce 2011 na Chicago Blues Festivalu získala Shemekia Copeland oficiálně titul quot;Královna blues quot;, korunu Koko Taylor jí předala dcera této legendární zpěvačky Cookie Taylor.

Mezi další vystupujícím budou patřit například kapela americká Low Society, manželské duo z New Yorku hrající syrové, hrubé blues, přičemž projev dámské poloviny dvojice lze připodobnit ke stylu Janis Joplin.

Jako poslední předvede své bluesové umění domácí zlínská legenda kapela Blues Station.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Blues Alive in Zlin:...

Villa MemoriesZlín (5.8 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.2 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.2 km)