Přejít na stránky Ticketpro.cz

Helloween (Ger) Gamma Ray (Ger)- Hellish Rock Tour Part II

Adresa:

Praha 7, Březnická 4068

Termín: 30.11.-0001
Vstupné:

650 Kč. Cena platí do 30.11.2012.

1leden čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockmetal


Posaďte se a nadechněte se zhluboka - HELLOWEEN a GAMMA RAY chystají totiž velký "Remake" tohoto nezapomenutelného turné! "Hellish Rock Tour, Part II" startuje v březnu 2013 v Evropě a procestuje opět zeměkouli. Připravte se! Německá dvousečná zbraň HELLOWEEN, GAMMA RAY se s novými alby objeví také v ČR, a to hned 2x!

Live - peklo se vrací! Německé metalové legendy HELLOWEEN a GAMMA RAY vyráží na quot;Hellish Rock part II quot; s novými alby!

22. 3. 2013 PRAHA, Tip Sport Aréna

23. 3. 2013 ZLÍN, Hala Euronics

Kdo by nepamatoval šílené quot;Hellish Rock Tour quot; v letech 2007/2008? Legendární dýně HELLOWEEN a jejich velmi speciální host - GAMMA RAY tehdy odehráli 95 koncertů v 34 zemích světa a zanechali metalové fanoušky v Evropě, Asii, Severní i Jižní Americe v totální metalové extázi! Pro ty, kteří tam tenkrát nemohli být, a nebo pro ty, co tohle a možná i něco víc chtějí zažít ještě jednou, jsou tady nyní výborné zprávy!

Posaďte se a nadechněte se zhluboka - HELLOWEEN a GAMMA RAY chystají totiž velký quot;Remake quot; tohoto nezapomenutelného turné! quot;Hellish Rock Tour, Part II quot; startuje v březnu 2013 v Evropě a procestuje opět zeměkouli. Připravte se! Německá dvousečná zbraň HELLOWEEN, GAMMA RAY se s novými alby objeví také v ČR, a to hned 2x!:

22. 3. 2013 v PRAZE, Tip Sport Aréně a 23. 3. ve ZLÍNĚ, Hale Euronics!

Nechte se překvapit, co pro vás Weikath, Deris, Grosskopf amp; Co a Kai Hansen připravili tentokrát!

Michael Weikath k tomu říká: quot;Atmosféra na pódiu i v zákulisí byla posledně skvělá, a tak si tu párty zopakujem a už se na to moc těšíme! quot; Bývalý kolega a současný přítel kapely Kai Hansen dodává: quot;Ano, poslední Hellish Rock Tour quot; znamenalo pro Gamma Ray vrchol kariéry, 100% do toho jdeme zase quot;.

Čeká nás opět peklo na zemi! HELLOWEEN GAMMA RAY s novými deskami na jaře 2 x v ČR! PRAHA a ZLÍN! Ať žije metal a Hellish Rock Tour, part II zvláště!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.
650 Kč. Cena platí do 30.11.2012.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Helloween (Ger) Gamma...

Výstaviště HolešovicePraha (783 metrů)

Vila LannaPraha (1 599 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.5 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.6 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)