Přejít na stránky Ticketpro.cz

Jorn (NOR)

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 30.11.-0001

1leden čtvrtek 01:00

Žánr: rockmetalfestival


Hardrockový slavík Jorn Lande se po dvou letech vrací do Česka!

Hardrockový slavík Jorn Lande se po dvou letech vrací do Česka!

Po vydání dalšího studiového alba s názvem Bring Heavy Rock To The Land(červen 2012) vyráží Jorn na podzimní evropské turné a jednou z koncertních zastávek bude také prážská Nová Chmelnice.Nová Jornova deska se pohybuje opět v intencích starého dobrého klasického hardrocku a jako oslavu tohoto stylu lze očekávat i nadcházející tour.

Čtyřiačtyřicetiletý Nor Lande navazuje svým nezaměnitelným pěveckým výrazem na ty nejlepší světové hardrockové vokalisty let sedmdesátých a osmdesátých.V odborných kruzích dlouhodobě respektovaný vokalista získal obdiv širší posluchačské obce až po svém nástupu do metalové supergroup Masterplan.Jorn je i vyhledávaným studiovým vokalistou,hostoval například na výtečném albu Blood On The Highway ,,uriáše quot; Kena Hensleyho.Další Landeho satisfakcí se stalo pěvecké angažmá v úaspěšné rockové opeře Avantasia.Jorna Landeho si také vybrala skupina Heaven amp;Hell jako vokalistu pro exkluzivní rozlučkový koncer s Diem(festival High Voltage-Londýn,červenec 2010).

Osu letošního koncertního playlistu vytvoří písně z Landeho studiové novinky i hity z jeho starších solových desek,nebudou ale chybět ani coververze světových hardrockových klasiků.

Kapela Jorn hraje v současnosti ve složení Jorn Lande - voc,Trond Holter - g,Tore Moren - g,Bernt Jansen - bg a Willy Bendiksen - dr

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jorn (NOR)

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)