Přejít na stránky Ticketpro.cz

Paul Di´Anno (UK)

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 11.11.2012

11listopad čtvrtek 01:00

Žánr: rockmetalfestival


Legendární hlasy Iron Maiden zazní ve Zlíně! Speciální host: Seven (CZ)

PAUL DI´ANNO a BLAZE BAYLEY tvořili podstatnou část historie legendární heavy-metalové skupiny IRON MAIDEN.

Paul Andrews, známý jako PAUL DI´ANNO, působil v Iron Maiden v letech 1978 - 1981. Poté vydal množství alb sólově, nebo jako člen skupin Gogmagog, Di´Anno, Battlezone, Praying Mantis nebo Killers. Po svém skvělém vystoupení na festivalu Masters Of Rock nyní spojuje své síly s další ikonou metalové historie, Blaze Baylym a přijíždí do ČR znovu, aby zde spolu s vámi opět zavzpomínal na staré poctivě heavy-metalové časy a desky, které s Iron Maiden natočil - quot;Iron Maiden quot; (1980) a quot;Killers quot; (1981). Těšte se na songy jako jsou quot;The Ides of March quot;, quot;Wrathchild quot;, quot;Prowler quot;, quot;Murders in the Rue Morgue quot;, quot;Transylvania quot;, quot;Remember Tomorrow quot;, quot;Killers quot;, quot;Phanotm of the Opera quot;, quot;Iron Maiden quot;, quot;Running Free quot; nebo quot;Sanctuary quot;.

Bayley Alexander Cook, alias BLAZE BAYLEY začínal svou pěveckou kariéru v roce 1984 v hard-rockové kapele Wolfsbane, se kterou vydal 4 alba a jeden živák. Když v roce 1993 odešel zpěvák Bruce Dickinson ze skupiny Iron Maiden, Blaze v roce 1994 zaujal jeho místo. Společně s Iron Maiden nazpíval dvě alba quot;The X Factor quot; (1995) a quot;Best Of The Beast quot; (1996) a quot;Virtual XI quot; (2008) s nejznámějšími songy quot;Futureal quot; a quot;The Clansman quot;. V roce 2009 se k Iron Maiden vrátil Bruce Dickinson, a tak se Blaze Bayley vrhnul na sólovou dráhu. Letos vydal nové album quot;The King Of Metal quot;, a tak má opravdu co svým fanouškům nabídnout.

Speciálním hostem koncertu bude známá českobudějovická kapela SEVEN s kytarovým mágem Honzou quot;Kirk quot; Běhunkem v čele. Kapela vydala v loňském roce desku quot;Freedom Call quot; u největšího vydavatelství Nuclear Blast, pod producentskou taktovkou Victora Smolski.

Co dodat? Přijďte si spolu s Paul Di´Annem a Blaze Bayleym zavzpomínat na staré dobré časy v kapele Iron Maiden! Bude to pecka!

Předprodej vstupenek byl zahájen!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Paul Di´Anno (UK)

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)