Přejít na stránky Ticketpro.cz

Zimní Masters Of Rock 2012

Adresa:

Zlín, Březnická 4068

Termín: 24.11.2012

24listopad čtvrtek 01:00

Žánr: rockmetalfestival


Právě potvrzeno! ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2012 zná své první potvrzené kapely a zahajuje předprodej vstupenek!

8. ročník zimní verze největšího mezinárodního rock-metalového festivalu u nás - ZIMNÍ MASTERS OF ROCK - potvrzuje první kapely!

Jedná se skutečně o velmi silnou sestavu, a tak nečekáme zveřejněním až na letní quot;Masters quot;, jako obvykle, ale rozjíždíme to už teď! ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2012 se opět uskuteční ve ZLÍNĚ, na Zimním Stadionu Luďka Čajky, sobotu 24. 11. a připravte se na tyto skvělé bandy: SONATA ARCTICA - finská melodic metalový klenot zde představí svou zbrusu novou, již 7. studiovou desku quot;Stones Grow Her Name quot;, která se hned po vydání stala zlatou v rodném Finsku! Novou deskou quot;Midnight In The Labyrinth quot; se pochlubí také extrémní symphonic-black metaloví CRADLE OF FILTH (UK). Na společné headline tour s novými alby pak vyrážejí legendy thrashe - KREATOR (Ger) a death-metalu MORBID ANGEL (USA) a rovněž potvrdili svou účast na českém metalovém svátku zimy. Maximálně zajímavý program festivalu doplní také známé black-metaloví bandy ROTTING CHRIST (Gre) a GOD SEED (Nor).

POZOR! Vstupenky za super prázdninovou cenu, platnou do konce srpna, v prodeji!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

550,- Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zimní Masters Of Rock...

Villa MemoriesZlín (6.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.9 km)