Přejít na stránky Ticketpro.cz

Ensiferum (Fin): Bearers of the Sword Tour 2012

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 6.10.2012

6říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockfolkmetal


Finští folk-metalisté ENSIFERUM zahrají v rámci podzimního Evropského turné k novému albu také ve ZLÍNĚ. Speciálními hosty koncertu jsou kapely PROFANE OMEN (Fin) a AMORAL (Fin) .

! Finští folk-metalisté ENSIFERUM zahrají v rámci podzimního Evropského turné k novému albu také ve ZLÍNĚ!

Když vstoupí ENSIFERUM na pódium, klub vzplane! Jejich vysokorychlostní energický válečný metal je perfektním hudebním podkladem k vašim soubojům s meči, a nebo přímo k ničivé párty plné veselí, pohanského metalu, metalové vřavy a piva...ENSIFERUM asi není třeba více představovat. Kapela nyní pracuje ve slavném finském studiu Petrax (Nightwish, Children Of Bodom) pod taktovkou producenta Hiili Hiilesmaa (HIM, Sentenced) na novém albu, které vyjde na podzim 2012 a bude následováno velkým turné quot;Bearers of the Sword Tour 2012 quot;. Jedna zastávka turné patří také ZLÍNU, Masters Of Rock Café - 6. 10. 2012! Speciálními hosty koncertu jsou kapely PROFANE OMEN (Fin) a AMORAL (Fin) .

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.
500 Kč (do konce srpna)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ensiferum (Fin): Bearers...

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)