V tradičním termínu, od 28. května do 1. června, se můžete těšit na první díl festivalu, který bude online. Ke zhlédnutí budou nejen filmy pro všechny věkové kategorie. Připravujeme pro vás také speciální workshopy, atraktivní besedy či přednášky nebo virtuální exkurzi tradičními festivalovými zónami.

Filmovou část online programu Zlín Film Festivalu tvoří 15 celovečerních snímků, které byly v roce 2020 oceněny nebo dramaturgy zaujaly. Děti i rodiče se mohou těšit například na vítěze loňského ročníku festivalu – norský snímek o statečných dětech Hranice odvahy nebo australskou festivalovou hitovku Život jako abeceda. Mládeži jsou potom věnovány další z oceněných titulů 60. ZFF - španělský příběh první lásky Život bez Sáry Amatové, britské drama Rocks nebo španělský film plný života, energie a horkého léta Nevinnost. K dospělému publiku zase směřují snímky, které upozorňují na mnohdy nesnadné situace v životě dětí a dospívajících, jako například švýcarsko-belgický film Za horizontem, francouzské drama Oslněni, kanadský snímek Hlas našich předků a další.

Připravená je navíc také ochutnávka letošní studentské tvorby včetně odborných lektorských úvodů.

A ještě mnohem více…

Pokud to situace dovolí, věříme, že se s vámi setkáme na druhém díle festivalu, který pro vás v klasické podobě připravujeme v termínu od 9. do 15. září. A to ať už na filmových projekcí, či v rámci doprovodného programu. Držme si palce, těšíme se na vás!                                                                                                                                                                                       

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

Ubytování v okolí akce LIVE stream - 61. Zlín...

Villa MemoriesZlín (5.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)