Výstava kostýmů Pohádky našeho dětství

Výstava kostýmů Pohádky našeho dětství

Adresa:

Zlín, Nám. Míru 174

Termín: 1.9.2020 12.9.2020
Vstupné:

zdarma

1zář - 12zář celý den

Žánr: festivaly


Letošní Zlín Film Festival je konečně tady. A s ním se rozjíždí i doprovodný program v obchodním centru Zlaté jablko. Už od 1. září zde mohou návštěvníci zhlédnout výstavu originálních filmových kostýmů pod názvem „Pohádky našeho dětství".

První hvězdy stříbrného plátna mohou návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně potkat už od 1. září. Začíná zde totiž výstava kostýmů z pohádek a dětských filmů, která je jednou z předzvěstí blížícího se 60. Zlín Film Festivalu.

Kostýmy jsou umístěny v prvním poschodí podél ochozu. „Výstavu originálních exponátů z Barrandov studia pořádáme společně už po čtvrté," uvedl Jiří Kratochvíl, ředitel Zlatého jablka. „Vystaveny budou kostýmy z pohádek Honza málem králem, Princezna ze mlejna, Kočičí princ i ze seriálů Pan Tau a Křeček v noční košili."

Spatřit kostýmy Honzy, princezny, pana Tau a dalších oblíbených postav bude možné od 1. do 12. září po celou otevírací dobu obchodního centra.

Všechny exponáty jsou originály z natáčení a pro účely výstavy je zapůjčilo ze své unikátní sbírky Barrandov Studio, jedno z nejstarších, největších a nejvyhledávanějších filmových studií v Evropě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výstava kostýmů...

Villa MemoriesZlín (5.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)