KALI a Peter Pann

KALI a Peter Pann "ALE NE SHOW" Kroměříž

Adresa:

Kroměříž, K Výstavišti 4069/8

Termín: 1.8.2020
Vstupné:

250

1srpen sobota 17:00

Žánr: koncerty


Momentálně nejúspěšnější slovenský rapper Koloman Magyary, který vystupuje pod uměleckým jménem Kali, vyráží v srpnu na koncertní šňůru po Moravě. Svoji „ALE NE SHOW!“ odstartuje společně s producentem Peterem Pannem a dalšími hosty v sobotu 1. srpna 2020 na Výstavišti v Kroměříži.

Největší hity Kaliho jako „Koniec je nový začiatok“, „Kto to povedal?“, „Užívám si to“, „NIKTO“, „Dezert“ ale i songy z posledního alba „ALE NE“ zazní první srpnovou sobotu od 20 hodin v areálu Výstaviště Kroměříž. „Jsem rád, že se po delší přestávce opět můžeme vrátit na stage a doufám, že si lidé přijdou s námi koncert pořádně užít,“ řekl rapper Kali.

Během turné se představí společně s dalšími slovenskými interprety jako je talentovaná slovenská zpěvačka Claudia, hudební uskupení Terapie nebo charismatický DJ JAY JAY. „KALI se rozhodl vytáhnout na koncerty celý label Kali Record a návštěvníci tak budou mít neopakovatelnou možnost vidět všechny pohromadě,“ vysvětlil Lukáš Lauman za pořádající agenturu Backstage agency.

Areál výstaviště se návštěvníkům otevře v 17 hodin, koncert začíná ve 20 hodin a od 23 hodin na něj naváže oficiální afterparty v Music club TABU Kroměříž. Turné následně pokračuje 8. srpna ve Veselí nad Moravou a 22. srpna ve Slavičíně. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Kroměříž

Podobné akce

Ubytování v okolí akce KALI a Peter Pann "ALE...

Villa MemoriesZlín (19.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (33.1 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (33.2 km)