Harlej: 25 let Tour

Harlej: 25 let Tour

Adresa:

Zlín, Tyršovo nábř. 5497

Termín: 6.8.2021

6srpen pátek 18:30

Žánr: koncertyrockčeskékoncertytour

Umělci: HarlejJaksi Taksi


Koncert původně plánovaný 14.3. a poté 27.10.2020 v Sportovní hale Datart se přesouvá na 6.8.2021 v 18:30 na parkoviště Masters of Rock Café. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Skupina Harlej slaví své 25. výročí a to ve velkém stylu. K této příležitosti se Harlej rozhodl vyrazit na tour napříč Českou republikou a to ve větším formátu než jste u ní doposud zvyklí. Tour čítá 8 zastávek a vyvrcholí doposud největším samostatným koncertem kapely v pražském Forum Karlín.

Partička založená v roce 1995 má na svém kontě více než desítku řadových alb, nespočet klipů, které v mnohých případech dosahují milionových shlédnutí na youtube a samozřejmě stovky koncertů napříč celou Českou republikou.

Na výročním koncertě se můžete těšit na velkolepou scénu, největší se kterou skupina kdy vyjela na koncertní turné, LED projekci, spoustu efektů a v neposlední řadě na nezapomenutelnou atmosféru. Jako předkapela se představí spřátelená skupina Jaksi Taksi. Takže v průběhu března a dubna roku 2020 si určitě toto turné nenechte ujít.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Harlej: 25 let Tour

Villa MemoriesZlín (6.3 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14 km)