Charity Run Zlín

Adresa:

Zlín, Lazy VI 3695

Termín: 25.4.2020

25duben sobota 08:30

Žánr: sportběhzávodcharitativní


Srdečně vás zveme na oslavu 60. výročí instituce Dětský domov, Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Zlín. K příležitosti výročí jsme si připravili pro běžce, neběžce i rodiny charitativní běžecký závod Charity Run Zlín s doprovodným programem. Běžci od nás obdrží pamětní keramickou medaili ručně vyrobenou dětmi s mentálním postižením. Vaše děti se mohou těšit na malování na obličej, hry, opékání špekáčků, společnou rozcvičku... a možná přijde i kouzelník :-) Přijďte si zasportovat nebo jen pobavit s rodinou, zafandit závodníkům a podpořit dobrou věc. Těšíme se na vás!

Registrace probíhá přes portál Championchip do 22.4. Po tomto termínu je možná jen osobní registrace v den závodu do 10.15 hodin, platba na místě možná jen hotově. Registrovat se můžete na trať 8,5 km, 4,5 km, dětský běh, v kategorii handicapovaní nebo jako neběžec. Pokud nepoběžíte, ale chcete podpořit náš charitativní projekt (i bez účasti na akci), zakupte si, prosím, “startovné” v kategorii neběžec ve vámi vybrané výši.

Přispět je možné také na náš bankovní účet 35-3655600297/0100. Jakákoliv částka nás potěší a pomůže. Rádi vám vystavíme Smlouvu o sponzorském daru nebo Smlouvu darovací. Děkujeme, že podporujete dobrou věc! ‍

Startovné 4,5 km a 8,5 km: 250 Kč, na místě 300 Kč Dětské běhy: 100 Kč Běh handicapovaní: zdarma V ceně startovného účastník na 4,5 km a 8,5 km získává startovní číslo + měřící čip, pamětní keramickou medaili ručně vyrobenou dětmi s mentálním postižením a občerstvení v cíli závodu. Výtěžek z akce bude věnován DD, MŠ, ZŠ a PrŠ Zlín, Lazy VI 3695.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Charity Run Zlín

Villa MemoriesZlín (6.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.3 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.3 km)