Vladivojna La Chia - Zlín

Vladivojna La Chia - Zlín

Adresa:

Zlín, tř. Tomáše Bati 3705

Termín: 21.3.2020

Žánr: koncertymultižánrová pestrá hudba metal/crossover/rock

Umělci: Vladivojna La Chia


Vladivojna La Chia se chystá na konci ledna do studia natáčet nové album a pak hned vyráží na turné. Zpěvačka a skladatelka Vladivojna La Chia připravila materiál na nové album, které bude natáčet v legendárním ostravském studiu Citron se svým dvorním zvukařem Petrem Slezákem. Vladivojniny koncerty jsou ceněny pro svou pestrost, překvapivost a nasazení. Aktuálně se v její kapele potkávají violoncellistka Terezie Vodička Kovalová (která Vladivojnu doprovází už více než čtrnáct let), bubeník Luboš Pavlík a kytarista Petr Uvira.

S touto sestavou Vadivojna vloni odehrála i miniturné po Spojených státech, včetně koncertu v prestižním Kennedy centru ve Washingtonu. Spolu s herečkou Gabrielou Míčovou, režisérkou Martou Novákovou a kapelou nastudovala hudebně-dramatický recitál 8 hlav šílenství, ve kterém zazněly zhudebněné básně Anny Barkovové právě v aranžích, v jakých se je chystá Vladivojna nahrát pro své nové album. Po natáčení vyráží Vladivojna na zimní turné, ať už s kapelou, v duu nebo sólo. Součástí repertoáru bude průřez zpěvaččinou širokou tvorbou. Nebudou chybět písničky z jejich filmových soundtracků nebo zhudebněných básní Anny Barkovové.

A jak bývá u Vladivojny zvykem, určitě dojde i na nějakou pikantní Vladibajku a improvizaci na humra.

Nadžánrová umělkyně, tak by se ve zkratce dala označit Vladivojna La Chia, která působí jako textařka, zpěvačka a skladatelka. Mimo vlastní sólovou tvorbu skládá také hudbu pro film a divadlo. Hudbu složila například pro film...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vladivojna La Chia -...

Villa MemoriesZlín (6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.3 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)