Holešovská regata 2012

Holešovská regata 2012

Adresa:

Holešov, náměstí F. X. Richtera 190

Termín: 23.6.2012
Vstupné:

viz. níže

23červen čtvrtek 01:00

Žánr: rockpopfestivaljazzpro dětirevivalsoutěžzdarmadokument


Tomáš Klus, MIG 21, Čechomor, Mňága a Žďorp, Backwards (The Beatles Revival), Premier, Jazzubs. To jsou hlavní hvězdy, které vystoupí na letošním, už druhém ročníku rodinného festivalu Holešovská Regata 2012. Ten se uskuteční v sobotu 23.6.2012. Letos poprvé pod záštitou hejtmana Zlínského kraje MVDr. Stanislava Mišáka. Stejně jako vloni i letos proběhne v krásných prostorách zahrad holešovského zámku. Na tuto akci si mohou lístky zájemci kupovat v předprodeji právě ode dneška.

„Festival záměrně nenazýváme rockový ani hudební. Je to především festival rodinný. Našim cílem je nabídnout celodenní zábavu dětem i dospělým všech věkových kategorií. A hlavním kritériem je, aby se v areálu za doprovodné akce pro děti i dospělé neplatilo nic navíc,“ říká Michal Žáček z Agentury Velryba, která akci pořádá spolu s Městským kulturním střediskem Holešov.

Kromě hudby totiž čeká návštěvníky celá řada doprovodných akcí. Těšit se mohou na soutěž netradičních plavidel a na Mistrovství Holešova (a světa) v přejezdu vodní lávky. „Novinkou bude letos přejezd lávky ve dvojicích s trakařem. S vodním kanálem ale letos ještě překvapíme, nebudeme všechno prozrazovat dopředu, aby se návštěvníci měli na co těšit,“ dodává tajemně Michal Žáček.

Pro vítěze soutěže netradičních plavidel jsou letos připraveny zajímavé ceny. Vítěz obdrží 10 tisíc korun, druhé místo získá 5 tisíc korun a ten, kdo skončí na třetím místě, si odnese 3 tisíce korun.

Další doprovodná akce, která bude nová a naprosto netradiční, bude nabídka  občerstvení v areálu. „Nabídnout párky, pizzu nebo gyros umí každý. My letos nabídneme cestu mezinárodní kuchyní, aby návštěvníci měli také kulinářský zážitek,“ láká Michal Žáček. Lidé tak ochutnají například africký guláš nebo thajské speciality za lidové ceny.

Pořadatelé chtějí, aby festivalem nežily jen prostory zahrad holešovského zámku, ale také široké okolí města. „Pevně věříme, že nám bude počasí tak jako vloni přát. Letos nabídneme návštěvníkům v rámci festivalu jako novinku zdarma vstup nejen na místní koupaliště, kde se budou moci osvěžit, ale také zpřístupníme další zajímavé věci,“ doplňuje ředitel MSK Holešov Pavel Chmelík. Zájemci si tak budou moci prohlédnout největší výstavu Josefa Lady na zámku, kde budou také interaktivní dílny. Promítat se tam budou rovněž dokumenty a pohádky Josefa Lady.

Novinkou bude letos kromě jiného i malé muzeum kovářství. Holešov má jedinou středověkou kovárnu v původním stavu včetně podzemní chodby, toto všechno si mohou lidé prohlédnout,“ doplňuje Pavel Chmelík.

Ten, kdo letos přijede do Holešova na kole, se nemusí o své dvoukolé miláčky strachovat. Také pro ně mají pořadatelé jednu novinku. V tzv.cyklozóně bude o jejich kola patřičně postaráno.

Vstupné v první fázi předprodeje bude stejné jako v loňském roce, zvýhodněné bude opět rodinné vstupné. Pro ty, kteří budou chtít v Holešově přespat, budou připravené dvě louky určené ke stanování.

Podrobné informace mohou zájemci získat přímo na stránkách festivalu www.holesovskaregata.cz.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Holešov

Podobné akce

21čer - 22čercelý den

Ubytování v okolí akce Holešovská regata 2012

Villa MemoriesZlín (8.9 km)

Vila VyšehradLuhačovice (27.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (27.8 km)