Představení Léčivého divadla

Představení Léčivého divadla "Anastasia"

Adresa:

Zlín, Štefánikova 2987

Termín: 31.1.2020
Vstupné:

330 Kč

31leden pátek 18:00

Žánr: divadlo


Činoherní hudební představení. Nevšední příběh lásky, ve kterém se setkávají lidé dvou světů. Úspěšný městský podnikatel a žena, která žije uprostřed přírody. Ze setkání těchto tvou lidí se narodí nejenom syn, ale také hluboké a čisté poselství pro šťastný život na zemi. Proč a nač Vesmír rozsvěcuje hvězdy nad člověkem se dozvíte v novém činoherním představení Anastasie, ve kterém zazní mnoho písní na téma lásky.

"Ti, kteří dokáží pochopit své předurčení a podstatu nekonečnosti začnou žít šťastně, věčně se převtělujíce, neboť svými myšlenkami sami vytvoří svou šťastnou nekonečnost". Anastasia Představení, které vám změní život, tak jako tvůrcům samotným :-) Podle stejnojmenného bestselleru Vladimira Megreho. Úcinkují: Gabriela Filippi a Mario Kubec

Hostem představení bude Prof. RNDr. Anna Strunecká, Dr.Sc., badatelka, publicistka, spisovatelka, autorka bestsellerů o době jedové, očkování, autismu.. Délka 1. části představení cca 1,5 h + délka 2.části představení - rozhovor s hostem/beseda cca 1h. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Představení...

Villa MemoriesZlín (5.7 km)

Vila VyšehradLuhačovice (13.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.8 km)