Bohemia Voice a Filharmonie Bohuslava Martinů ve Zlíně

Bohemia Voice a Filharmonie Bohuslava Martinů ve Zlíně

Adresa:

Zlín, nám. T. G. Masaryka 5556

Termín: 18.11.2019
Vstupné:

280 Kč - 390 Kč

18listopad pondělí 19:00

Žánr: koncertykoncertymultižánrovéswinggospelpopklasika

Umělci: Bohemia Voice


Bohemia Voice, české vokální kvarteto reprezentující crossover žánr v hudbě, a Filharmonie Bohuslava Martinů vystoupí na dalším společném koncertě. Vystoupení s názvem „Ve jménu lásky“ se uskuteční v prostorách Kongresového centra Zlín. Stejně jako v předchozím roce pořádá večer nezisková organizace Srdce na pravém místě na podporu rodiny Petříkových. Pořad zazní pod dirigentskou taktovkou indického maestra Debashishe Chaudhuriho.

Multižánrové těleso Bohemia Voice propojuje hudební styly a tím spojuje lidi otevřené pro vnímání hudby v její ryzí podstatě. „Náš jedinečný mix swingu, gospelu, popu a především klasické hudby nemá hranice, pouze vkus a tvář vokálního uskupení Bohemia Voice,“ říká Elin Špidlová, dramaturgyně večera a zpěvačka z Bohemia Voice. „V písních otevíráme témata Lásky, Víry, jako ozdravného procesu pro lidi, planetu a krásnou, pro nás drahou, českou zem. Z atmosféry koncertů je znát, že s Filharmonií Bohuslava Martinů a spolkem Srdce na pravém místě vyjadřujeme stejné hodnoty, které hudbou zprostředkováváme publiku našeho benefičního koncertu,“ dodává E. Špidlová. 

Multižánrové těleso Bohemia Voice propojuje hudební styly a tím spojuje lidi otevřené pro vnímání hudby v její ryzí podstatě. Kvarteto Bohemia Voice vzniklo v roce 2012 a jak je již z názvu kvarteta patrné, jedním z impulsů jeho...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

24květen pátek 17:00

23listopad sobota 19:00

24květen pátek 19:00

Repete 90

, náměstí Práce 2512, 760 01 Zlín Koncert

Ubytování v okolí akce Bohemia Voice a...

Villa MemoriesZlín (5.8 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.2 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.2 km)