Inbar Fridman TRIO (Izrael/CZ)

Inbar Fridman TRIO (Izrael/CZ)

Adresa:

Zlín, Osvoboditelů 3778

Termín: 30.10.2019
Vstupné:

120 Kč / 50 Kč

30říjen středa 18:00

Žánr: koncertyjazz


Účinkující:

  • Inbar Fridman – kytary
  • Matěj Černý – kontrabas
  • Marek Urbánek – bicí

Inbar Fridman je vynikající jazzová kytaristka, mimo jiné i spoluhráčka legendárního bubeníka Billyho Cobhama. V New Yorku hrála v slavných jazzových klubech Smalls, Fat Cat, 55 bar a Blue Note, po boku známých hudebníků, jako je Aaron Goldberg, Steve Cardenas, Will Vinson, Myron Walden a Harry Whitaker. S různými kapelami pravidelně cestuje a hostuje po Evropě a Izraeli...
Po koncertech se seskupením, vedeným francouzským basistou Olivierem Gattem, po boku klavíristy Camelia Bena Naceura a již zmíněného Billyho Cobhama, šla Inbar Fridman do studia, aby společně nahráli album "Time Quartet Project" (Origin Records, 2013). Spolupráce s Cameliem a ostatními francouzskými členy kapely se na desce krásně zúročila - kvartet předtím dlouho cestoval na dlouhém turné po úpatí Pyrenejí a po celém jihu Francie a inspiraci francouzským venkovem přenesl i na desku – CD přináší velmi melodický, lyrický a originální jazz.

V České republice se Inbar představí na svém druhém turné v triu, obsazeném na české poměry velmi luxusními hudebníky: basistou Matějem Černým a bubeníkem Markem Urbánkem.

Vstupné: 120 Kč, studenti, senioři 50 Kč(možno zakoupit v Městském informačním a turistickém středisku, přízemí radnice nebo v Alternativě před akcí)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Inbar Fridman TRIO...

Villa MemoriesZlín (5.8 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.1 km)