Beseda s Arnoštem Vašíčkem, autorem televizních seriálů a řady knih o tajemnu

Beseda s Arnoštem Vašíčkem, autorem televizních seriálů a řady knih o tajemnu

Adresa:

Zlín, tř. T. Bati 4091/32

Termín: 31.10.2019
Vstupné:

250

31říjen čtvrtek 18:30

Žánr: ostatní akcebeseda


Budeme si povídat o tajemných nálezech, paranormálních úkazech, utajených skutečnostech, překvapivých souvislostech a přísně tajných konspiracích v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Arnošt Vašíček tentokrát pátrá po největších záhadách u nás a pokouší se je rozluštit s pomoci odborníků i srovnáváním s podobně tajemnými případy ze zahraničí. A jak je u tohoto autora obvyklé, i tentokrát nabízí divákům řadu překvapivých souvislostí a odvážných hypotéz. Nachází se na našem území trosky plavidla mimozemšťanů?

Jsme jen krůček od objevení rakví s bytostmi odjinud? Sahá minulost českého národa až k samým kořenům lidstva vyhnaného drtící živelnou katastrofou z původních sídel? Byl hrad lidožravých obrů pouhým výmyslem, nebo archeologické objevy podporují tuto hrůznou kapitolu našich dějin? Podaří se odhalit tajemství kamene smrti? Jsme obklopeni duchy a přízraky? Jaká tajemná síla vypálila podivné otisky rukou? Žili mezi námi nezranitelní fexti? Byl Vojtěch z Pernštejna zavražděn? Střeží jeho hrobku smrtící kletba? Jsou upíři a vlkodlaci pouze výplodem lidské fantazie, nebo docházelo ke skutečným přeměnám v krvežíznivá monstra? Dokážeme rozluštit staré tajemné nápisy? Lze vysvětlit přemíru nadpřirozených úkazů na hradech a zámcích?

Arnošt Vašíček je český záhadolog, spisovatel a scénárista. Vystudoval Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovy v Praze, obor Filmová a televizní žurnalistika. Pracoval v magazínu Blesk. Jeho hlavním zájmem jsou záhady, avšak zabýval se i námořním jachtingem a zúčastnil se tří námořních expedicí. Arnošt se zaměřuje na nevyluštěné záhady, a to především na podivné archeologické nálezy, tajemné rituály a spoustu dalších nevysvětelných jevů po celé zeměkouli. Kvůli tomu také navštívil přes 80 zemí na pěti kontinentech, a to se ještě nepočítají četné ostrůvky Tichomoří a v Indickém oceánu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Beseda s Arnoštem...

Villa MemoriesZlín (5.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.2 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.3 km)